bezig met laden...

Wedstrijden

25 SEPTEMBER 2017 / 18:30
Beloftencompetitie
0
1

Jong NAC

Jong ADO Den Haag


Wedstrijdverslag

Na de glansrijke overwinning van het eerste elftal zaterdagavond in De Kuip, was het gisteravond de beurt aan Jong NAC. De ploeg van Jefta Bresser ontving op sportpark Heksenwiel de nummer 3 van de ranglijst: Jong ADO Den Haag. Bij NAC startte onder andere Richelor Sprangers en Thomas Enevoldsen in de basis, beiden betraden zaterdag ook al de grasmat in De Kuip, waarbij Enevoldsen knap tot scoren kwam.

Het beloofde een leuke wedstrijd te worden waarin beide ploegen aan elkaar gewaagd waren. In de eerste helft waren er wat kansen over en weer, maar na 45 minuten spelen stond er echter nog steeds 0-0 op het scorebord. Besser bracht na rust jeugdspelers Van Gestel en Vermeeren in voor Enevoldsen en Brusselers. NAC kreeg vervolgens de betere kansen maar liet deze onbenut. Uiteindelijk was het de ploeg uit Den Haag die tot scoren kwam, vier minuten voor tijd benutte Lorenzen een strafschop. Eindstand: 0-1.

Op 23 oktober reizen de Bredanaars af naar Rotterdam voor de wedstrijd tegen Jong Excelsior.

Karakteristieken

Jong NAC: Noppert, Sporkslede, Snepvangers, Meijers, Nijholt, Brusselers (’45 Van Gestel), Enevoldsen (’45 Vermeeren), Sprangers, Stans, Vliet en Reuvers.

Jong ADO Den Haag: Van der Sar, David, Meißner, N. Kuipers, B. Kuipers, Asmelash, Van Kins, Cil, Polley, Ladan en Lorenzen.

Scoreverloop
’84 Lorenzen

 
Wij komen uit in de: