bezig met laden...

Wedstrijden

31 AUGUSTUS 2017 / 14:00
Beloftencompetitie
1
0

Jong NAC

Jong Feyenoord


Wedstrijdverslag

NAC heeft vandaag in De Kuip met 0-1 weten te winnen van Feyenoord 2. Na vijf minuten spelen schoof Davy Kaptein de bal achter zijn eigen doelman en tekende met de eigen goal voor de eindstand.

De ploeg van Jefta Bresser startte met Niemczycki in het doel. Voor hem stonden Vliet, Stenzler, Nijholt, Glim, Broeren, Van Gestel, Reuvers, Korte, Snepvangers en Sprangers aan de aftrap. Bekende namen bij Feyenoord 2 waren onder andere Amrabat, Kramer en Larsson.

Na vijf minuten spelen mocht Feyo Glim opkomen over de rechterflank. De rechtsback benutte de ruimte die hij kreeg en kon tot een voorzet komen. Zijn voorzet belandde, via het been van Feyenoord-verdediger Kaptein, in het net. Enkele minuten later wist de doelman van Feyenoord een vrije trap van NAC wel te keren. Beide ploegen konden in het restant van de eerste helft niet meer tot scoren komen en gingen rusten bij een 0-1 voorsprong voor NAC.

In de tweede helft drong Feyenoord wat meer aan met kansen voor Vente en Hansson, maar tot scoren konden de Rotterdammer niet meer komen. NAC 2 boekt daarmee in De Kuip een knappe zege op het tweede elftal van de huidig landskampioen. 11 september komt de ploeg van Jefta Bresser weer in actie. Dan speelt het een competitiewedstrijd tegen N.E.C. in Nijmegen.  

 
Wij komen uit in de: