bezig met laden...

Wedstrijden

19 FEBRUARI 2018 / 18:30
Beloftencompetitie
0
0

Jong NAC

Jong ADO Den Haag


Wedstrijdverslag

De beloften en reserves van NAC hebben maandagavond een punt gepakt in Den Haag. In de Hofstad werd er niet gescoord tussen de reserveteams van NAC en ADO en daardoor bleef de 0-0 op het scorebord staan.

Namens NAC 2 stond er redelijk wat ervaring op het veld. Mark Birighitti bemandde de doelmond met voor hem James Horsfield, Chiro Ntoko, Daan Klomp en Menno Koch. Laatstgenoemde speelde tweede wedstrijd na zijn terugkeer van een knieblessure, nadat hij eerder de tweede helft tegen N.E.C. 2 speelde. Op het middenveld stonden Robbie Haemhouts, Julian Broeren en Diego Snepvangers terwijl voorin Thomas Agyepong, Richelor Sprangers en Bodi Brusselers hun opwachten maakten.

Hoewel het de thuisploeg was die over de gehele wedstrijd de betere kansen kreeg, wist Mark Birighitti in het Cars Jeans Stadion zijn doel schoon te houden, met een beetje hulp van de lat boven hem. Onder andere oud NAC'ers Hooi en Gorter kregen kansen, maar beiden wisten het net niet te bollen. In de absolute slotfase kreeg invallers Marwin Reuvers namen NAC nog een flinke kans, maar de Haagse keeper Indy Groothuizen wist zijn inzet te keren. 

Het volgende duel van NAC 2 is op maandag 5 maart. Dan komt Excelsior op bezoek in Breda in het kader van de reservecompetitie. Het duel op Sportpark Heksenwiel begint om 18:30 uur.
 
Wij komen uit in de: