bezig met laden...

Wedstrijden

05 MAART 2018 / 18:30
Beloftencompetitie
0
0

Jong NAC

Jong Excelsior


Wedstrijdverslag

De beloften en reserves van NAC hebben maandag een punt gepakt in de thuiswedstrijd tegen Excelsior. Het duel tegen de Rotterdammers eindigde zoals het begon, ondanks enkele grote kansen in de slotfase voor de thuisploeg.

Net als voorgaande weken stonden Menno Koch en Chiro Ntoko in het centrum van de defensie. Het duo keert terug van blessures en doet bij het tweede wedstrijdritme op. Daarnaast was ook Robbie Haemhouts van de partij en die werd op het middenveld vergezeld door Rai Vloet, de middenvelder die voor de wedstrijd tegen Feyenoord van afgelopen weekend was geschorst. 

Hoewel NAC in de eerste helft een licht veldoverwicht had, bleven echt grote kansen uit. Beide keepers werden niet echt getest. Daar kwam na rust verandering in. Aan beide kanten ontstonden meer kansen, maar de goalie van Excelsior was de enige die echt werd getest. Zeker in de slotfase kreeg NAC kansen op de voorsprong, maar onder andere Brusselers (één-op-één met de keeper) en de ingevallen Van Hooijdonk (kopbal bij een corner) zagen hun poging gekeerd worden door de doelman. Daardoor bleef het 0-0.

Volgende week onderneemt NAC de lange reis naar het noorden. In Friesland neemt de ploeg het op tegen Heerenveen. Dat duel begint om 18:30 uur.
 
 
Wij komen uit in de: