bezig met laden...

Wedstrijden

24 APRIL 2018 / 14:00
Beloftencompetitie
3
0

Jong NAC

Jong Heracles Almelo


Wedstrijdverslag

NAC 2 heeft het seizoen in de reservecompetitie afgesloten met een nederlaag. Na de ruime overwinning op concurrent RKC reisde de Parel van het Zuiden met een goed gevoel af naar Almelo. Echter moesten de Bredanaars genoegen nemen met een nederlaag. In het Polman Stadion was Heracles 2 met 3-0 te sterk.

Net zoals vaker, stonden er veel bekende gezichten uit het eerste op het opstellingsformulier. Op doel stond Karol Niemczycki, met voor hem een defensie die bestond uit Bart Meijers, Chiro Ntoko, James Horsfield en Bradley Vliet. Sjaak Kuyper, Robbie Haemhouts en Marwin Reuvers vormden het blok op het middenveld. Het aanvallend gevaar moest komen van Bodi Brusselers, Richelor Sprangers en Diego Snepvangers.

De geel-zwarten hadden het van begin af aan zwaar en na twaalf minuten moest Niemczycki voor het eerst de bal uit het net halen. Vincent Vermeij nam de openingstreffer voor zijn rekening. Vervolgens leken de Bredanaars met een minimale achterstand te gaan rusten, maar vlak voor het fluitsignaal maakten de Heraclieden er nog twee. Erkilinc verdubbelde de score en vervolgens was het Leenhuis die niet veel later de 3-0 binnenschoot.

Na rust probeerde de formatie van Jefta Bresser nog spanning in de wedstrijd te brengen maar tot scoren kwam de ploeg niet. Ook Heracles wist het net niet meer te vinden waardoor NAC 2 het seizoen af heeft gesloten met een 3-0 nederlaag in Almelo. Een opvallend detail was nog wel dat Heracles-speler Kristoffer Peterson de wedstrijd afmaakte als grensrechter. De vlaggenist van dienst was namelijk geblesseerd geraakt halverwege de tweede helft en kon de wedstrijd niet vervolgen.

Door de verliespartij is het voor de beloften van NAC een zekerheid dat het op de één na laatste plek (8e) gaat eindigen. Hekkensluiter RKC 2, dat nog een wedstrijd voor de boeg heeft, kan de ploeg niet meer voorbij.
 
Wij komen uit in de: