bezig met laden...

Wedstrijden

25 JULI 2017 / 19:00
Vriendschappelijk
2
1

Jong NAC

VVCS


Wedstrijdverslag

NAC 2 heeft de oefenwedstrijd tegen de selectie van VVCS met 2-1 weten te winnen. Op sportpark De Blauwe Kei speelde het tweede efltal om 19.00 uur ter voorbereiding op het naderende seizoen in de Reservecompetitie Poule A. Richelor Sprangers was de grote man met twee doelpunten.

Van der Maaten mocht het doel verdedigen tegen VVCS. Vliet, Klomp, Rommens en Nijholt vormden de verdediging. Op het middenveld startten Vermeer, Glim en Stans. Sprangers, Marijnissen en Snepvangers completeren de elf namen van NAC 2 als voorhoede.

De selectie van de VVCS bestaat uit spelers die momenteel zonder contract en dus zonder club zitten. Zij blijven fit door de trainen en wedstrijden te spelen bij de VVCS. Een oude bekende keerde gisteren terug in Breda. Gill Swerts stond op de lijst van de VVCS. De Belg speelde tussen 2013 en 2015 voor NAC.

Al na tien minuten wist NAC op een voorsprong te komen. Spits Richelor Sprangers wist het net voor het eerst te bollen. NAC leek de rust in te gaan met een voorsprong, maar kort voor het rustsignaal deed de VVCS iets terug. Een doelpunt van Thijs Bouma zorgde voor de 1-1 ruststand. In de tweede helft leek het er lang op dat deze stand op het scorebord bleef staan. Kort voor tijd kreeg Sprangers de bal en wist voor de tweede maal deze avond de bal in het net te werken. Hiermee bepaalde de spits de eindstand op 2-1.

NAC 2 speelt zaterdag wederom een oefenduel. Sportpark Albano te Oudenbosch is dan toneel voor een treffen met Jong Sparta. De wedstrijd zal aanvangen om 12.00 uur en is uiteraard gratis te bekijken.

 
Wij komen uit in de: