bezig met laden...

Wedstrijden

23 OKTOBER 2017 / 18:30
Beloftencompetitie
3
2

Jong NAC

Jong Excelsior


Wedstrijdverslag

Voor het beloftenteam van NAC stond gisterenavond na een maand weer een competitiewedstrijd op het programma. De ploeg van Jefta Bresser nam het op tegen Excelsior 2. De Rotterdammers wisten uit hetzelfde aantal wedstrijden evenveel punten te bemachtigen, dus het beloofde een enerverende wedstrijd te woorden in het Van Donge & De Roo Stadion. 

Met onder andere Stans, Nijholt, Horsfield en Sprangers in de basis werd om 18.30 uur afgetrapt in Kralingen. De geel-zwarten begonnen sterk aan de wedstrijd en dat resulteerde binnen 20 minuten in een voorsprong. Het was Richelor Sprangers die op een wonderschone manier de 0-1 binnenschoot. NAC had de wedstrijd duidelijk onder controle en gaf nauwelijks kansen weg. Zelf kwamen de Bredanaars ook niet meer tot scoren. Rustand 0-1. 

Na de thee werd de thuisploeg wederom in toom gehouden door de bezoekers. Na 20 minuten spelen was het opnieuw raak. Marwin Reuvers bediende Freek van Gestel door middel van een perfecte steekbal. Van Gestel gaf de bal voor en het was Diego Snepvangers die de stand op 0-2 zette. De punten leken mee naar Breda te gaan, maar dat veranderde binnen een kwartier. In de 75e minuut kwam Excelsior op 1-2 en vijf minuten later maakten de Kralingers gelijk. NAC gaf de controle volledig uit handen en met nog tien minuten op de klok was het pompen of verzuipen. Het gelijkspel was bijna over de eindstreep getrokken toen El Azzouzi namens Excelsior de doodsteek uitdeelde, hij maakte in de 89e minuut 3-2 en dat bleef het. Een zure nederlaag voor de Parel van het Zuiden. 

De eerstvolgende competitiewedstrijd is op maandag 30 oktober om 18.30 uur. De ploeg van Jefta Bresser neemt het dan op Sportpark Heksenwiel op tegen jong sc Heerenveen. 

 
Wij komen uit in de: