bezig met laden...

Wedstrijden

18 SEPTEMBER 2017 / 18:30
KNVB Beker
2
0

Jong NAC

Jong Helmond Sport


Wedstrijdverslag

De beloften en reserves van NAC zijn het nieuwe bekerseizoen gestart met een overwinning. De ploeg van Jefta Bresser won maandagavond op eigen veld met 2-0 van Helmond Sport 2. Diego Snepvangers en Bodi Brusselers maakten de doelpunten.

NAC 2 begon het duel met een mix reservespelers van het eerste elftal en spelers van de Onder-19. Speciale aandacht was er voor de terugkeer van Fabian Sporkslede op de rechtsbackpositie en de eerste minuten van Thomas Enevoldsen in het geel-zwarte tricot. Zij speelden allebei een helft.

De thuisploeg speelde een dominante wedstrijd op het veld van voetbalclub Boeimeer. Het duurde echter ruim een half uur voordat de score werd goepend. Snepvangers kon vanaf links uithalen en schoot prima raak in de verre hoek: 1-0. Na rust kreeg NAC betere kansen om de score te verdubbelen, maar stond het vizier in eerste instantie nog niet op scherp. In de 78ste kwam toch de 2-0 na een prima individuele actie van Brusselers. Hij pikte de bal op na een ingooi, net over de middellijn, en soleerde naar de treffer. Dat bleek ook de eindstand te zijn.

Volgende week staat de volgende thuiswedstrijd alweer op het programma. Tegenstander is dan ADO Den Haag 2 in het kader van de reservecompetitie.
 
Wij komen uit in de: