bezig met laden...

Wedstrijden

20 NOVEMBER 2017 / 18:30
Beloftencompetitie
4
0

Jong NAC

Jong RKC


Wedstrijdverslag

NAC 2 heeft gisteravond in Waalwijk tegen RKC 2 niet weten te winnen. Tegen het reserveteam van 'Wolluk' ging de ploeg met 4-0 onderuit. 
 
Het waren de Waalwijkers die na bijna een half uur op voorsprong kwamen. Er was wat twijfel of de bal wel zijn geheel de doellijn van NAC-goalie Andries Noppert had gepasseerd, maar de scheidsrechter keurde de treffer alsnog goed. Door deze goal ging NAC de rust in met een 1-0 achterstand.  

Na de thee was het RKC dat de voorsprong na een klein uur in rap tempo wist uit te bouwen. Na de 2-0 na een uur spelen, volgden de 3-0 en 4-0 elkaar in rap tempo op. NAC probeerde nog wat terug te doen, maar het mocht niet baten. 

Het volgende duel van NAC 2 staat gepland op maandag 27 november. Het elftal van beloften en reserves reist dan af naar PEC Zwolle voor een wedstrijd in het KNVB Bekertoernooi voor tweede elftallen. In dit toernooi, dat eerst in poulefase wordt afgewerkt, wist NAC het eerste duel met 2-0 te winnen van Helmond Sport 2. PEC Zwolle staat, samen met NAC, voorafgaand aan dit duel gedeeld eerste. Ook zij wisten hun eerste wedstrijd te winnen, met 1-3 van Roda JC 2.       


Basisopstelling NAC 2: Noppert, Horsfield, Molenschot, Van den Biggelaar, Vliet, Van der Gaag, Glim, Nijholt, Snepvangers, Sprangers, Fernandes
 
Wij komen uit in de: