bezig met laden...

Wedstrijden

23 JANUARI 2018 / 18:30
Beloftencompetitie
1
1

Jong NAC

Jong SC Cambuur


Wedstrijdverslag

Lucas Schoofs heeft zijn eerste optreden in het geel-zwart opgeluisterd met een treffer. De middenvelder tekende voor de 0-1 in het duel van NAC 2 tegen SC Cambuur 2. Het treffen eindigde uiteindelijk in een 1-1 gelijkspel.

De ploeg van Jefta Bresser had maandag een lange rit voor de boeg voor het duel in de reservecompetitie. Cambuur was de tegenstander, de nummer 4 van de ranglijst. Namens NAC startten Niemczycki, Horsfield, Ntoko, Stenzler, Vliet, Reuvers, Haemhouts, Snepvangers, Brusselers, Sprangers en Fernandes.

In de eerste helft was het de thuisploeg die de beste kansen kreeg, maar gescoord werd er niet. Na rust was dat wel het geval, nadat Schoofs en Van Gestel waren ingevallen voor Haemhouts en Ntoko. Een corner van Snepvangers werd binnengewerkt door de Belgische nieuwkomer, waarmee hij NAC op een 0-1 voorsprong zetten. Uiteindelijk maakte Cambuur een kwartier voor tijd via Boutzamar de 1-1. Daar bleef het ook bij in het Cambuur Stadion.

Het volgende duel voor de reserves en beloften is op maandag 29 januari. Dan is Sportpark Heksenwiel in Breda het decor voor de ontmoeting met Roda JC in het kader van het bekertoernooi.
 
Wij komen uit in de: