bezig met laden...

Wedstrijden

30 OKTOBER 2017 / 18:30
Beloftencompetitie
0
3

Jong NAC

Jong sc Heerenveen


Wedstrijdverslag

NAC 2 is er niet geslaagd om in eigen huis te winnen van de reserves en beloften van Heerenveen. De ploeg van Jefta Bresser ging op Sportpark Heksenwiel met 0-3 onderuit tegen de Friezen. De doelpunten werden gemaakt door Van Amersfoort, Mihajlovic en Veerman.

Op de koude maandagavond in oktober stuurde Bresser de volgende elf namen het veld in: Niemczycki, Horsfield, Meijers, Nijholt, Vliet, Stans, Fernandes, Reuvers, Brusselers, Sprangers en Snepvangers. Het was echter Heerenveen dat al snel op voorsprong kwam toen Van Amersfoort de bal na een corner binnen wist te koppen. Binne 20 minuten verdubbelde Mihajlovic de voorsprong met een geplaatste bal in de verre hoek na een corner.

Na rust kreeg NAC wat meer grip op het duel, maar op het moment dat NAC nadrukkelijk op zoek leek naar de aansluitingstreffer, maakte Veerman de beslissende 0-3.

NAC 2 komt op 30 november opnieuw in actie. Dan reist de ploeg af naar Waalwijk voor een duel tegen RKC 2. Die wedstrijd in het Mandemakers Stadion begint om 18:30 uur.
 
Wij komen uit in de: