bezig met laden...

Wedstrijden

05 OKTOBER 2017 / 11:30
Vriendschappelijk
2
0

Jong NAC

Jong Roda JC


Wedstrijdverslag

Om 12:30 klonk het eerste fluitsignaal. Bij Jong NAC waren er basisplaatsen voor onder andere Sporkslede, Nijholt, Stans en Brusselers. Roda JC 2 is de huidige koploper in de beloftencompetitie, dus de jongelingen van de Parel van het Zuiden wisten van tevoren wat ze konden verwachten: een pittige wedstrijd.

De eerste helft eindigde, ondanks wat kansen over en weer, doelpuntloos. Direct na rust bracht Bresser drie nieuwe spelers in het veld. Jeff Stans, Freek van Gestel en Skender Loshi werden afgelost door Bradley Vliet, Jerzy Vermeeren en Sydney van Hooijdonk. Laatstgenoemde was binnen een kwartier trefzeker. Op aangeven van Sporkslede wist van Hooijdonk de 1-0 binnen te schieten. Tien minuten later was het opnieuw raak, van 20 meter afstand schoot Sporkslede knap een vrije trap binnen. De ploeg uit Kerkrade kwam niet meer tot scoren en daardoor bleef er 2-0 op het scorebord staan. Een knappe overwinning van Jong NAC.

De eerstvolgende competitiewedstrijd is op maandag 23 oktober, dan nemen de geel-zwarten het thuis op tegen Jong Excelsior.
 
Wij komen uit in de: