bezig met laden...

ClubCard

VRAAG HIER JE GRATIS CLUBCARD AAN!

Voor een groot deel van NAC's thuiswedstrijden en voor alle uitwedstrijden heeft u een clubkaart nodig om kaarten te kunnen kopen: de ClubCard. Deze clubkaart is er in twee vormen:

- Een seizoenkaart, waarmee u alle thuiswedstrijden in de competitie kunt bekijken en die u kunt gebruiken om kaarten bij te kopen.

- Een reguliere clubkaart, waarmee u geen toegang heeft tot het stadion maar waarmee u losse tickets voor wedstrijden kunt aanschaffen.

Een clubkaart is gratis en is vijf jaar geldig. De NAC ClubCard is tegenwoordig heel eenvoudig aan te vragen via internet. Ga daarvoor naar deze pagina. Heeft u al een account op NACtickets.nl? Dan kunt u inloggen en direct een ClubCard aanvragen. Heeft u nog geen account, dan kunt u een account aanmaken door te kiezen voor 'Maak een account aan'.

U kunt ook een ClubCard aanvragen van maandag t/m vrijdag tussen 13:00 en 17:00 bij de Service- & Informatiedesk in het Rat Verlegh Stadion. Daarnaast kunt u ook een ClubCard bestellen door dit formulier te downloaden en ons toe te sturen. Dit kan per e-mail naar ticketing@nac.nl of naar Antwoordnummer 10223, 4800 VB BREDA. Let op: de levertijd van een clubkaart is tussen de 5 en 8 werkdagen.

Zodra uw clubkaart in uw bezit is, kunt u kaarten voor NAC-wedstrijden kopen via www.NACtickets.nl, bij de S&I-desk of de kassa's in het stadion.

Meestal gaan wedstrijden van NAC twee weken van te voren in de voorverkoop. Het hangt van het risicogehalte van de wedstrijd af hoeveel kaarten u kunt kopen, maar in de meeste gevallen kunt u met uw clubkaart 5 kaarten per wedstrijd kopen. Controleer daarom altijd eerst bij de wedstrijdinformatie op NAC.nl of www.nactickets.nl hoeveel kaarten u per kaart voor een thuiswedstrijd kunt kopen.

Wanneer je jouw ClubCard verliest en een nieuwe wil aanvragen, zijn hier €12,50 administratiekosten aan verbonden. 


Voor vragen over de clubkaart, neemt u contact op met de Service- & Informatiedesk (+31 (0) 76 521 45 00) of kunt u per e-mail uw vragen stellen via ticketing@nac.nl.

 
Wij komen uit in de: