bezig met laden...

Nieuws

Feestelijke afsluiting 1e traject Playing for Success

Feestelijke afsluiting 1e traject Playing for Success

07/12/2018

In september begonnen 76 jongens en meisjes aan hun avontuur bij Playing for Success. Leerlingen afkomstig uit de groepen 6, 7 en 8 van het basisonderwijs volgden een traject van 10 weken waarin zij de kans kregen om aan hun zelfvertrouwen en soft skills te werken. De uitdagende omgeving van het Rat Verlegh Stadion werd gebruikt om de leerlingen uit te dagen en plezier te laten hervinden in het leren. 

In de persruimte hebben alle deelnemers bij hun eerste bijeenkomst een contract ondertekend waarin zij beloven de uitdaging aan te gaan om te werken aan hun persoonlijke doelen. De tribunes, het veld, de fanshop, en vele andere mooie facetten van het stadion worden daar vervolgens bij ingezet. In de verschillende ruimtes verrichten de deelnemers allerlei opdrachten waarbij ze leren samenwerken, leren te vertrouwen op hun talenten en het plezier in leren over het algemeen terug vinden. De deelnemers hebben gedurende het traject enorme stappen gezet op die gebieden. Terug op school proberen zij die positieve verandering voort te zetten. 

Onder aanmoediging van vele ouders en leraren ondertekenden alle 76 deelnemers, verdeeld over vijf groepen, tien bijeenkomsten later hun certificaat.  Zij deden dit uiteraard niet alleen. Elke groep werd verrast met bezoek van een NAC-speler. Benjamin van Leer, Karol Niemczycki , Luka Ilic en Giovanni Korte zorgden voor de tweede handtekening onderaan het certificaat. De woensdag groep kreeg zelfs hoog bezoek van Justin Goetzee. De Algemeen Directeur van NAC was aandachtig toeschouwer bij de presentaties van de deelnemers en tekende daarna samen met de deelnemers hun certificaat.

Doelman Benjamin van Leer deelt een aantal certificaten uit
 
Wij komen uit in de: