bezig met laden...

Nieuws

Nieuwe Ticketshop live

Nieuwe Ticketshop live

14/01/2019

NAC Breda heeft vanaf vandaag een nieuwe online Ticketshop! In samenwerking met hoofdsponsor CM is de afgelopen periode druk gewerkt aan het vernieuwen van NACtickets.nl. Met de lancering van de nieuwe digitale ticketingomgeving zet de Parel van het Zuiden de volgende stap richting een verdere optimalisatie van de online service richting de supporters.

Leden van de Club van 1912, Seizoenkaarthouders en ClubCardhouders kunnen vanaf nu al inloggen op het nieuwe NACtickets.nl. Bij het eerste gebruik dienen zij een nieuw wachtwoord aan te maken. Dit kan gemakkelijk door in te loggen met het e-mailadres en/of relatienummer dat ook werd gebruikt in de ‘oude’ ticketshop. Je ontvangt dan automatisch een e-mail om het nieuwe wachtwoord aan te maken.

Loop je tegen problemen aan bij het inloggen op de nieuwe ticketshop van NAC? Neem dan contact op met onze afdeling Ticketing via ticketing@nac.nl of 076 521 4500.

Verdere doorontwikkeling nieuwe Ticketingshop
De komende periode werken NAC en CM uiteraard verder aan de doorontwikkeling van het ticketingplatform. Zo wordt het binnenkort voor Club van 1912-leden en Seizoenkaarthouders mogelijk om hun plek aan te bieden aan andere supporters als zij onverhoopt een Avondje NAC moeten missen. Dit ' secondary ticketingsysteem’ wordt gaandeweg de tweede seizoenshelft toegevoegd. Ook worden in de toekomst nog andere initiatieven gelanceerd om het proces van de aankoop van kaarten nog gemakkelijker te maken. Denk hierbij aan het direct zichtbaar maken van vrije stoelen in de buurt van de plek van de eigen seizoenkaart. Wel zo handig als je als seizoenkaarthouder een keer iemand mee wilt nemen.
 
Wij komen uit in de: