bezig met laden...

Nieuws

Unieke spaaractie Jumbo & NAC

Unieke spaaractie Jumbo & NAC

18/03/2019

De komende weken loont het voor NAC-supporters om boodschappen te doen bij de Jumbo. Voor het derde jaar op rij komt er een NAC-spaaractie bij in totaal 23 Jumbo's in en rond Breda. De actie wordt rond de wedstrijd NAC - FC Utrecht officieel gelanceerd in het bijzijn van onder andere NAC-speler Fabian Sporkslede en NAC-icoon Anthony Lurling. Vanaf maandag 18 maart zijn de verzamelmappen beschikbaar in de winkels, vanaf woensdag 20 maart krijg je pakjes met kaarten bij de boodschappen.

NAC Ultimate Card Game
De actie van dit jaar heeft een uniek karakter, want er zit naast het sparen nog een spelelement in. Met de gespaarde kaarten kun je namelijk de 'NAC Ultimate Card Game' spelen. Door gespaarde kaarten van NAC-spelers in te zetten en hen te versterken met energie- of andere tactische kaarten, kun je wedstrijdkaarten veroveren die punten waard zijn. De speler die aan het einde van het spel de meeste punten heeft veroverd, wint het spel. Uiteraard komen veel aspecten van onze mooie club terug in het spel én zijn er ook zeldzame kaarten, namelijk die van elf NAC-legendes. Die kaarten zijn direct ook veel punten waard in het spel.

Tekst gaat verder onder het filmpje.In totaal zijn er 205 kaarten om te sparen, die allemaal kunnen worden opgeborgen in het verzamelalbum. Dit album is verkrijgbaar bij alle deelnemende Jumbo's en in de NAC Fanshop en kost €4,95. In het album zitten bovendien interactieve elementen met verwijzingen naar mooie doelpunten of bijzondere momenten in de historie van NAC. Als je het album aanschaft krijg je er gelijk twee pakjes (zes kaarten) én een spelregelboek voor het kaartspel bij. Bij elke €10 aan boodschappen krijg je een pakje kaarten en elke week zijn er actieproducten waarbij je extra pakjes krijgt.

Gedurende de spaaractie worden er ook weer verschillende activiteiten georganiseerd. Meer informatie hierover wordt later bekendgemaakt.

Meer informatie over de spaaractie en het kaartspel is te vinden op de website UltimateNACgame.nl en de Facebook-pagina van de actie: @UltimateNACgame

Deelnemende filialen
Dit zijn de Jumbo-filialen in en rond Breda die deelnemen aan de NAC-spaaractie van 2019:
 
JUMBO Breda
Foodmarkt (Stada Stores)
P. van Spaandonkstraat 60
Dr. Struyckenplein 60
Belcrumweg 5-7
Cypresstraat 21
Baliendijk 2-
Moerwijk 23
Heksenwaag 37
De Burcht 20
Donk 4
 
JUMBO Etten-Leur
Geerkade 9
Kerkwerve 25
 
JUMBO Made
Stationsstraat 19
 
JUMBO Lage Zwaluwe
Pastoor van Hooijdonklaan 3
 
JUMBO Oosterhout
Arkendonk 36
Nieuwe Bouwlingstraat 2
Zuiderhout 4-7a
 
JUMBO Prinsenbeek
Markt 14
 
JUMBO Sint Willebrord
Kievitstraat 17
 
JUMBO Terheijden
Hoofdstraat 61
 
JUMBO Teteringen
Scheperij 3
 
JUMBO Ulvenhout
Chaamseweg 1
 
JUMBO Wouw
Kloosterstraat 8

.
 
Wij komen uit in de: