bezig met laden...

Nieuws

Pro Industry is de nieuwe mouwsponsor van NAC Breda

Pro Industry is de nieuwe mouwsponsor van NAC Breda

08/07/2019

Pro Industry is dit seizoen de nieuwe mouwsponsor van NAC Breda. Pro Industry, uitzendbureau met specialisatie in de procestechniek, gaat al bijna tien seizoenen mee als sponsor van de Bredase BVO. Vanaf nu prijken zij met trots op het shirt van het eerste elftal. Hassan Zaryouh, Sales Manager van Pro Industry zette maandagmiddag zijn handtekening onder een eenjarig contract. Dit gebeurde in Bosschenhoofd, waar selectie en staf deze week verblijven op trainingskamp.

Pro industry is met ruim 18 jaar ervaring in de uitzendbranche dé specialist in de bemiddeling van operators, monteurs, productiemedewerkers en aanverwante functies in de procesindustrie. Inmiddels biedt het bedrijf landelijke dekking met zestien vestigingen door heel Nederland, waaronder één in Breda. Daarnaast hebben zij eind vorig jaar hun eerste vestiging in het buitenland geopend in Essen, Duitsland.

 

De connectie tussen Pro Industry en de Parel van het Zuiden begon ongeveer een decennia geleden en wordt met de jaren intensiever. Vorige zomer besloot de onderneming het sponsorpakket al uit te breiden in de vorm van extra business seats en reclame-uitingen in het Rat Verlegh Stadion. Mooi om te zien dat zij daar nog een schepje bovenop doen en NAC in de Keuken Kampioen Divisie nog eens extra gaan ondersteunen.

 

Algemeen Directeur Luuc Eisenga: ‘We hebben met de gehele organisatie aan het einde van het afgelopen seizoen de tranen zo snel mogelijk gedroogd, zodat we ons vrijwel direct fris en met nieuwe energie volledig konden richten op het nieuwe seizoen, waarin gepresteerd moet worden. Dan helpt het ons enorm dat supporters en sponsoren diezelfde mentaliteit hebben. Seizoenkaarten worden massaal verlengd en ook sponsoren kiezen er voor om de contracten te verlengen, of in het geval van Pro Industry zelfs uit te breiden. Dankzij al die verlengers zijn wij seizoen 2019-2020 met veel vertrouwen begonnen, wat mij betreft is het nu tijd voor punten.’

´NAC Breda is voor Pro Industry veel meer dan een plek om ons favoriete potje voetbal te kijken, het is een plek waar wij jaren achtereen, keer op keer genieten van prachtig voetbal in combinatie met waardevolle momenten met onze relaties. NAC Breda kun je inmiddels gerust deel van de identiteit van Pro Industry noemen.’

 
Wij komen uit in de: