bezig met laden...

Nieuws

Update internationals: Ilic speelt gelijk tegen Letland

Update internationals: Ilic speelt gelijk tegen Letland

11/09/2019

Ivan en Luka Ilic zijn opgeroepen voor de nationale ploeg van Servië Onder 21 voor de komende EK-kwalificatieduels. Voor Ivan is het de eerste keer dat hij zich mag melden bij de O21 van Servië.

Luka Ilic maakte al in 2017 zijn debuut voor het hoogste jeugdteam van de Servische nationale ploeg. Ivan kan op 6 september voor het eerst zijn opwachting maken voor Servië O21.

De Servische ploeg Onder 21 speelt dan in en tegen Rusland. Op 10 september volgt het treffen met Letland in de kwalificatiereeks voor het EK Onder 21, dat in 2021 plaatsvindt in Hongarije en Slowakije.

UPDATE 09-09

Luka en Ivan Ilic kwamen afgelopen vrijdag in actie namens Servië Onder 21 in het EK-kwalificatieduel met Rusland. Er werd met 1-0 verloren.

Voor Ivan was het de eerste keer dat hij zijn opwachting maakte voor de nationale ploeg van Servië O21, maar helaas liep zijn debuut uit op een teleurstelling: in de 59e minuut kreeg hij zijn tweede gele kaart, waardoor hij kon gaan douchen. Luka speelde wel de gehele wedstrijd mee.

Dinsdag wacht de volgende EK-kwalificatiewedstrijd. Dan is Letland de tegenstander van Servië Onder 21. De aftrap is om 19:00 uur.

UPDATE 11-09
Luka Ilic heeft dinsdagavond met Servië Onder 21 gelijkgespeeld in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Letland. In het Karadordestadion werd het 1-1. 

Luka begon in de basis en speelde 72 minuten mee. Op het moment van zijn wissel stond de einduitslag al op het scorebord. Ivan Ilic ontbrak bij Servië O21: hij was geschorst vanwege zijn rode kaart tegen Rusland. 

In oktober volgen de volgende wedstrijden in de EK-kwalificatiereeks. Dan speelt Servië Onder 21 tegen Bulgarije (11 oktober) en Polen (15 oktober).

 
Wij komen uit in de: