bezig met laden...

Kidsclub partners

Kober kinderopvang (maatschappelijk partner)Kober kinderopvang biedt gemak en ondersteuning aan werkende ouders, zodat zij werk en zorg goed kunnen combineren. We bieden hiervoor een uniek pakket aan diensten aan, afgestemd op de specifieke wensen. Daarnaast zijn we partner in de opvoeding en (kind)ontwikkeling. Dit doen we in nauwe samenwerking met het onderwijs. Met meer dan 185 locaties verspreid over West-Brabant vind je altijd een kinderopvang, peuteropvang of buitenschoolse opvang bij je in de buurt. Ook hebben we een groot netwerk van gastouders in de regio. Bovendien verzorgen we op meer dan 40 scholen het overblijven. Wekelijks vangen wij hiermee ruim 15.000 kinderen van 0-13 jaar op. Kijk voor meer informatie op www.kober.nl.

McDonald's Breda (partner)
Leden van The Young Yellow Army krijgen maar liefst 10% korting op alle producten bij McDonald's Steenakker en McDonald's Breda op vertoon van de clubpas. Daarnaast biedt NAC kinderfeestjes aan in samenwerking met McDonald's. Als lid van The Young Yellow Army profiteer jij hier natuurlijk ook wederom van een flinke korting! Kijk voor meer informatie op www.mcdonaldsrestaurant.nl.

Het Brakkenfestival
Het Brakkenfestival is een initiatief dat valt onder Stichting Surplus Welzijn in Breda en bestaat in 2012 vierentwintig jaar. Inmiddels heeft het initiatief zich ontwikkeld tot een grootschalig evenement voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar die onder leiding van deskundige vrijwilligers een week lang, in de eerste week van de basisschoolvakantie, op verantwoorde manier plezier maken met meer dan 55 diverse activiteiten. Inmiddels is het evenement uitgegroeid tot het grootste kinderevenement van Brabant, uniek in haar soort. Een evenement waar de stad Breda trots op kan zijn! Kijk voor meer informatie op www.brakkenfestival.nl

NHG (partner)
Sinds 2012 verzorgt NHGde gehele catering in het Rat Verlegh stadion. Tijdens de thuiswedstrijden publiekscatering middels de counters onder de tribune en natuurlijk Café Beatrix. De sponsoren worden door NHG gefaciliteerd in het hoofdgebouw met ruimtes als de Cordial en de Parel van het Zuiden. Op niet wedstrijddagen worden er feesten en partijen voor zowel de zakelijke als particuliere markt georganiseerd in het stadion.
 
Wij komen uit in de: