bezig met laden...

Uw Event in het Rat Verlegh!

De provincie Brabant staat bekend om haar gastvrijheid en levendigheid. Als host van verscheidene grote en kleine evenementen vormt Breda het levendig hart van Brabant. Voetbalclub NAC is hierin een belangrijke factor. Niet voor niets wordt zij trots ´De Parel van het Zuiden´ genoemd.

Voor een onvergetelijke ervaring op een bijzondere locatie komt u naar het Rat Verlegh Stadion!Goed geregeld
Door uw evenement te organiseren in het Rat Verlegh Stadion bent u verzekerd van de ultieme ervaring op een toplocatie. Het stadion biedt verscheidene zalen met ieder hun eigen ambiance. U vindt deze onder het kopje 'Verhuur Ruimtes'. Met een capaciteit van 19.000 man zijn het stadion en zijn faciliteiten bovendien berekend op grote aantallen bezoekers. Zowel het gebouw als zijn omgeving zijn ingericht naar uw gemak.

Al geruime tijd is NHG Horeca Group verantwoordelijk voor de volledige horeca-exploitatie van alle faciliteiten die het stadion biedt. Naast de volledige catering tijdens wedstrijden van NAC Breda, is zij ook gastheer voor vergaderingen, seminars, workshops, bruiloften, beurzen en uw (zakelijke) lunch of diner op locatie. Dit maakt NHG tot een ervaren partner in de organisatie van een onvergetelijk evenement: wat uw plannen ook zijn.

Toplocatie
Het stadion is ideaal gelegen en biedt uitstekende facilitaire voorzieningen. Vanaf de A16 parkeert u uw auto binnen enkele minuten op een van onze gratis parkeerplaatsen voor de deur. Ook het openbaar vervoer brengt u en uw gasten tot de drempel.

Eenmaal binnen bent u van alle gemakken voorzien. Wij bieden onder andere gratis Wi-Fi en audiovisuele mogelijkheden. Voor een moment maakt u deel uit van het voetbalbolwerk van Breda dat bekendheid geniet in heel Nederland. Dit zal ongetwijfeld zorgen voor een inspirerende bijeenkomst die uw gasten meemaken met een lach op het gezicht.

Neem contact op
Wij verheugen ons erop u ook buiten wedstrijddagen te mogen verwelkomen in het Rat Verlegh Stadion! Meer informatie over de mogelijkheden vindt u op de website van onze horeca afdeling www.nhghoreca.nl , of neem vrijblijvend contact op voor een concept op maat.

NHG Horeca Group | Tel.: 076-76 40 650 | Email: info@nhgbreda.nl | www.nhghoreca.nl
 
Wij komen uit in de: