bezig met laden...

Persbeleid

Interviewverzoeken
Interviewverzoeken voor directie, trainers, spelers of medewerkers van NAC lopen uitsluitend via de afdeling Perszaken van NAC.

Verzoeken voor interviews dienen –zonder uitzondering- aangevraagd te worden via pers@nac.nl.

Alle interviews dienen vóór publicatie ter controle op juistheid van citaten c.q. feitelijke onjuistheden te worden voorgelegd aan de afdeling Perszaken.

Trainingen
NAC stelt de training op een dag voor een wedstrijd open voor de media. De spelers zijn dan beschikbaar tot drie kwartier na het einde van de training.

NAC 1 traint in Zundert, adres Rustenburgstraat 14a. Zonder toestemming van de club / technische staf is het niet toegestaan (beeld)opnames van de trainingen te maken.

Belangrijke locaties 
Mixed zone
De mixed zone bevindt zich in de catacomben van het Rat Verlegh Stadion vlak voor de veldopgang.

Na afloop van de wedstrijd komen de rightholders als eerste aan de beurt voor het afnemen van interviews.

Interviews voor televisie na afloop van de wedstrijd dienen te allen tijde te worden afgenomen voor de zogenaamde ‘tv-backdrop’ (het bord met reclame-uitingen). Wij verzoeken vertegenwoordigers van de pers vriendelijk de aanwijzingen van medewerkers van NAC in dit kader op te volgen.

Perskamer
De perskamer van het Rat Verlegh Stadion bevindt zich vanaf het seizoen 2017/2018 op de begane grond, aan de westkant van het stadion, aangrenzend aan P1. Na de wedstrijd vindt hier de persconferentie plaats van beide coaches en voor de wedstrijd kunnen fotografen en schrijvende pers hier hun voorbereidingen treffen. 

De ingang van deze perskamer is gelegen naast de brandtrap op P1. 

Perstribune
De perstribune van het Rat Verlegh Stadion bevindt zich op de tweede ring ter hoogte van de middenlijn.

Het is niet toegestaan camera's mee te nemen naar de perstribune.

Het is mogelijk om op aanvraag gebruik te maken van ISDN-faciliteiten op de perstribune.

Draadloos internet
In het stadion en de persruimte kan men gebruik maken van draadloos internet via de WiFi-verbinding. Voor de wedstrijd zullen de gegevens hierover worden gecommuniceerd.
 
Wij komen uit in de: