bezig met laden...

Halve seizoenkaart 2017-2018BESTEL HIER JE HALVE SEIZOENKAART!


Grijp je regelmatig naast een kaart op je favoriete tribune of wil je iemand acht Avondjes NAC cadeau doen voor de feestdagen? Bestel dan een halve seizoenkaart en mis vanaf januari tot en met mei geen enkel Avondje NAC meer!

Zekerheidje
Gras is groen, water is nat en de B-Side en Vak G zijn dit seizoen iedere wedstrijd uitverkocht. Het zijn slechts een aantal zekerheden in het leven. Dit seizoen laat de Yellow Army opnieuw zien dat NAC het trouwste publiek van Nederland heeft en zit het Rat Verlegh Stadion nagenoeg iedere thuiswedstrijd tot de nok toe gevuld. Daardoor zijn de kaarten voor Avondjes NAC schaars. Zeker voor de korte zijdes, die vaak al kort na het begin van de kaartverkoop zijn uitverkocht.

Leg jouw plek vast
Een halve seizoenkaart verhelpt dat probleem voor jou direct! Acht thuiswedstrijden verzekerd van een plek in het Rat Verlegh Stadion, waaronder tijdens de derby tegen Willem II en de topper tegen Feyenoord. De meest begeerde plekken van Breda kun je nu vastleggen voor de acht thuiswedstrijd na de winterstop. 

Prijs
Een halve seizoenkaart voor de B-Side of Vak G heb je al voor slechts €105 (€79 voor -18 en +65). Zit je liever op de Eretribune of de Hoofdtribune? Dat kan natuurlijk ook! Ook voor die tribunes zijn nog halve seizoenkaarten beschikbaar. De prijzen hiervoor vind je in onderstaande prijsoverzicht.

Bestellen
Hoe bestel je een halve seizoenkaart? Dat is heel eenvoudig te doen via NACseizoenkaart.nl! Daar kun je gelijk je plek reserveren op de B-Side of Vak G of kies je stoel uit op de Ere- of Hoofdtribune. Uiteraard kun je ook langskomen bij de Service- & Informatiedesk. Deze is op werkdagen geopend van 13:00 tot 17:00 uur.Family Card
Ook bij onze halve seizoenkaart is het weer mogelijk om een Family Card te bestellen. Je kunt dan op de rookvrije familievakken F1 en F9 voordelig als volwassene én kind alle thuiswedstrijden van NAC in de tweede seizoenshelft te bezoeken. Voor slechts €135,- ontvang je één halve seizoenkaart voor een volwassene en één halve seizoenkaart voor een supporter in de leeftijd tot en met 17 jaar. De volwassene die betaalt kan een ouder zijn, maar bijvoorbeeld ook een buurman, oom of goede kennis: als deze persoon maar 18+ is.

Let op: je kunt de Family Card alleen bestellen bij de S&I-desk!

Halve seizoenkaart aanvragen
Je kunt jouw halve seizoenkaart nu eenvoudig aanvragen via internet. Dat kan via www.NACseizoenkaart.nl. Je kunt dan tevens direct via iDeal betalen. Wil je niet per iDeal betalen, maar contant of per PIN? Kom dan langs bij de Service- & Informatiedesk in het Rat Verlegh Stadion (Stadionstraat 23 in Breda). Deze is elke werkdag van 13:00 tot 17:00 uur geopend.

Let op: heb je al een account op NACtickets.nl? Zorg dan dat je met de gegevens inlogt die bij NAC bekend zijn! Zo ben je sneller klaar en heb je al jouw gegevens bij elkaar op één account.

Je kunt ook gebruik maken van aanvraagformulieren die binnenkort te downloaden zijn via deze site. Deze formulieren kun je invullen en opsturen naar NAC Breda of natuurlijk zelf langsbrengen bij de S&I-desk (maandag tot en met vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur).

- Download hier het aanvraagformulier in Word-formaat
- Download hier het aanvraagformulier in PDF-formaat

Doe de halve seizoenkaart cadeau!
Het beste cadeau voor de decembermaand? Dat is een halve seizoenkaart van NAC! Voor slechts €105 doet u maar liefst acht Avondjes NAC cadeau! Een halve seizoenkaart aan iemand schenken is heel eenvoudig te regelen. Download het onderstaande formulier (Word- of PDF-formaat), vul het compleet en lever het af bij de Service- & Informatiedesk van NAC Breda. Daar kunt u direct per PIN of contant betalen. De formulieren zijn uiteraard ook verkrijgbaar bij de S&I-desk zelf.

- Download hier het aanvraagformulier voor de halve seizoenkaart als cadeau in Word-formaat
- Download hier het aanvraagformulier voor de halve seizoenkaart als cadeau in PDF-formaat

Korting met je Bredapas
Dit seizoen kun je voor het eerst ook in de winterstop profiteren van korting met je Bredapas. Als je in het bezit bent van een Bredapas is de halve seizoenkaart voor jou al voor €52,50 te verkrijgen. Je kunt dan kiezen tussen de vakken op de B-side of Vak G (indien nog niet uitverkocht).

Vragen?
Heb je een vraag over de halve seizoenkaart? Neem dan contact op met onze afdeling Ticketing via ticketing@nac.nl of bel met +31 (0) 76 521 45 00.

Voorwaarden
Schaf je een seizoenkaart aan? Lees dan eerst de standaardvoorwaarden van de KNVB door. Deze vind je hier.
Kijk hier voor de standaardvoorwaarden van de KNVB.
 
Wij komen uit in de: