bezig met laden...

NAC Museum

De volledige historie van NAC is terug te vinden in het NAC Museum. Van de tijd van Rat Verlegh, tot het winnen van de KNVB beker, tot de verhuizing naar het huidige Rat Verlegh Stadion. Een mooie collectie van foto's, video's en andere replieken zijn verzameld en vormen de historie van deze mooie club.

Het NAC Museum wordt beheerd door de onafhankelijke Stichting NAC Museum. De vrijwilligers zorgen voor het onderhoud en de verbetering van het NAC Museum. Denk daarbij aan het opsporen en aanschaffen van nieuwe items, onderhoud van de huidige collectie, archiveren en digitaliseren, etc. Op deze manier wordt de bijzondere cultuur van NAC gestimuleerd en de geschiedenis van NAC bewaakt en bewaard.

Het museum heeft echter uw steun hard nodig. Voor slecht €10,- per seizoen steunt u de stichting om het museum te onderhouden en bij te werken. Er zitten aan het donateurschap mooie extra's, zoals:
  • een pas waarmee u gratis toegang tot het NAC Museum heeft,
  • 11 keer per jaar 'het Verleghje', het informatieve blad van het NAC Museum,
  • korting op de door Stichting NAC Museum uitgebracht merchandise,
  • toegang tot de donateursavond met oud-spelers die minimaal eens in de twee jaar plaatsvindt.
Wilt u donateur worden? Vul dan het formulier in op deze pagina en steun het museum!

Voor bedrijven heeft men speciale pakketten, die beschikbaar zijn vanaf €50,-. Voor meer informatie over deze pakketten kunt u mailen met info@nacmuseum.nl.
 
Wij komen uit in de: