bezig met laden...

NAC OldStars

In samenwerking met Breda Actief, stichting WIJ, provincie Noord-Brabant en Pluk ! Fysiotherapie organiseert Teamplay@NAC het project NAC OldStars. Onder het motto voetbal is méér dan voetbal kunnen 60-plussers voortaan weer als echte voetbalhelden bewegen. Het project NAC OldStars begin iedere week, gedurende een projectperiode van 20 weken, met het drinken van een kopje koffie of thee in de kantine. Daarna volgt het sportieve deel met ‘Walking Football’ een variant op voetbal waarbij niet gerend mag worden en zonder keepers wordt gespeeld. De oefeningen zijn, met behulp van de voorafgaande medische keuring, speciaal aangepast op de lichamelijke gesteldheid van de OldStars.

Het project bestaat echter niet alleen uit Walking Football-trainingen, er staan ook verschillende sociale activiteiten op het programma. Deze activiteiten variëren van gezamenlijke lunches, biljart- en/of kaartmiddagen tot (inter)nationale oefenwedstrijden tegen andere OldStars-selecties. Naast het bevorderen en stimuleren van een gezonde leefstijl staat gezellig samenzijn centraal. Teamplay@NAC en haar samenwerkingspartners trachten het project binnen drie seizoenen te borgen bij meerdere amateurverenigingen in de gemeente Breda én aangesloten randgemeentes uit de regio West-Brabant.

Trainingstijden & -locaties 
o WDS '19 (Sportpark Paradijs, Ganzerik 80 Breda) – Woensdag 10.00 u – 12.00 u
o TSC (Sportpark de Warande, Warandelaan 10-14 Oosterhout) – Woensdag 11.00 u – 13.00 u
o Baronie (Sportpark De Blauwe Kei, Blauwe Kei 1A, Breda) – Woensdag 10.00 u – 12.00 u
o Internos (Sportpark de Hooge Neerstraat, Olympiade 7, Etten-Leur) – Woensdag 11.00 u – 13.00 u
o DIA (Sportpark de Gouwen, Donkerstraat 34, Teteringen) – Woensdag 10.00 u – 12.00 u
o Right’Oh (Sportpark het Bolwerk, Stadsweg 1 in Geertruidenberg) - Woensdag van 10.00 – 12.00 uur
o PCP (Sportpark de Lage Kant Noord, Lage Kant 1 in Breda) - Woensdag van 10.00 – 12.00 uur
o Groen-Wit (Haagse sporpark, Postillonstraat 45 in Breda) – Woensdag van 10.00 – 12.00 uur
Heeft u zich via onderstaand formulier ingeschreven voor NAC OldStars? Dan vragen wij u tevens dit medisch intakeformulier in te vullen op de site van Pluk ! Fysiotherapie


 
Wij komen uit in de: