bezig met laden...

Verjaardagsfeestjes

De Kidsclub organiseert in het Rat Verlegh Stadion de NAC Kids Tour, een ideale gelegenheid voor kinderfeestjes. Dit NAC Kids Tour houdt het volgende in:
Ontdek het Rat Verlegh Stadion op een leuke manier! De kinderrondleiding duurt ongeveer één uur en begint bij de hoofdingang. Daar krijg je informatie over de geschiedenis van NAC Breda. Weet je bijvoorbeeld al waar N.A.C. voor staat? Vervolgens gaan we richting de eerste verdieping, waar de sponsors van NAC samenkomen. Weet jij wat een sponsor is? En wat een sponsor voor NAC doet? Je kijkt je ogen in ieder geval uit op deze etage vol met NAC-foto's, lounges en barren. Onderweg mag je ook nog een kijkje nemen in de perszaal, waar je zelfs op de stoel van trainer Marinus Dijkhuizen mag gaan zitten!

Op de tribunes krijg je van alles te horen over de supporters van NAC, die zorgen voor de geweldige sfeer in het stadion. Natuurlijk wordt er alle tijd genomen, zodat je genoeg foto's kunt maken. Door de gangen met nieuwe lounges wordt er afgedaald naar het spelersgedeelte: het hoogtepunt van de tour. In de spelerstunnel kruip je echt in de huid van de NAC-spelers. Je ruikt hier het gras en je kunt foto's nemen in de 'mixed zone'. De mixed zone is de plek waar de pers na de wedstrijd vragen stelt aan de spelers. Met een beetje geluk mag je ook nog even op de stoel van je favoriete held plaatsnemen in de kleedkamer! Dit en nog veel meer beleef je tijdens de stadiontour door het Rat Verlegh Stadion.  

NAC biedt de Kids Tour in een vijftal arrangementen aan, met daarbij kortingen voor leden van de NAC Kidsclub:

NAC PARTY (ARRANGEMENT A): €10 PER KIND
Vier je kinderfeestje in NAC-stijl! Dit begint natuurlijk al bij de uitnodigingen die wij jou van te voren opsturen per post. Met deze NAC-uitnodiging nodig jij je vriendjes en vriendinnetjes in stijl uit! 

Bij de NAC Party krijg je een uniek kijkje in het leven van zowel een NAC-speler als sponsor. We verzamelen dan ook altijd in het Spelershome, dé ruimte waar de spelers voor iedere thuis- en uitwedstrijd verzamelen. Op de stoelen van de spelers wordt er dan gezongen voor de jarige onder het genot van ranja en een echte NAC-taart! Dit is ook altijd een leuk moment om de cadeautjes aan de jarige te geven. Hierbij kunnen wij vanuit NAC natuurlijk niet achterblijven, daarom hebben wij ook altijd een leuk cadeautje!

Vervolgens zal de NAC Kids Tour beginnen, zoals bovenaan deze pagina is beschreven.

Na afloop van de NAC Kids Tour verzamelen we weer in het spelershome. Hier vieren de spelers na een gewonnen thuiswedstrijd een feestje. Een mooie locatie om jou feestje dus nog even verder te vieren. Hier zullen we onder het genot van ranja en chips gaan testen wie het beste heeft opgelet tijdens de rondleiding aan de hand van een leuke NAC-Quiz! De echte NAC-kenner, de winnaar van de quiz, zal nog een leuke prijs krijgen.

Extra informatie:

 • Het kinderfeestje zal ongeveer 2 uur duren.
 • De kosten bedragen €10 per kind. Is de jarige lid van de Kidsclub dan krijgt de hele groep 10% korting!
  * De betaling is altijd achteraf. Pinnen en contant betalen beide mogelijk.
 • Dit arrangement is alleen te boeken voor minimaal 10 kinderen.
 • Het arrangement is te boeken via kidzclub@nac.nl of via 076 521 45 00.
 • het arrangement is te boeken van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00, met uitzondering van wedstrijddagen.

NAC & MC DONALDS PARTY (ARRANGEMENT B): €10 PER KIND + KOSTEN MC DONALDS
Arrangement B is een aanvulling op arrangement A. De inhoud van het feestje is hetzelfde als bij arrangement A, maar bij dit arrangement verleng je jouw kinderfeestje bij onze partner MC Donalds. Nadat je een onvergetelijke middag bij NAC heb beleefd zal je richting MC Donalds Steenakker / Woonboulevard gaan. Hier is een tafel gereserveerd waar jij met je vriendjes en vriendinnetjes je feestje kan afsluiten. De jarige zal worden getrakteerd op een gratis Happy Meal. Na afloop worden alle kinderen getrakteerd op een gratis ijshoorntje.
 
Extra informatie:
 • Het kinderfeestje zal ongeveer 3 uur duren.
 • De kosten bedragen €10 per kind. Is de jarige lid van de Kidsclub dan krijgt de hele groep 10% korting.
  * De betaling is altijd achteraf. Pinnen en contact betalen is beide mogelijk.
 • De jarige eet gratis bij de MC Donalds, de overige kinderen kunnen een Happy Meal aanschaffen voor €3,95 p.p.
 • Dit arrangement is alleen te boeken voor minimaal 10 kinderen.
 • Het arrangement is te boeken via kidzclub@nac.nl of via 076 521 45 00.
 • het arrangement is te boeken van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00, met uitzondering van wedstrijddagen.

NAC & MONKEY TOWN PARTY (ARRANGEMENT C): €15 PER KIND
Nieuw bij NAC Breda in samenwerking met onze partner Monkey Town Breda: NAC & Monkey Town Party. In dit nieuwe arrangement wordt het beste van de standaard kinderfeestjes gecombineerd met een geweldige middag bij Monkey Town Breda. De Kidsclub NAC Breda organiseert eerst in het Rat Verlegh Stadion de NAC Kids Tour en vervolgens kan je spelen en eten bij Monkey Town Breda.

NAC Kids Tour (+- 1 uur)
Zoals beschreven bovenaan op deze pagina.
Monkey Town (tot 18:00)
De kinderen kunnen de hele dag onbeperkt spelen, terwijl u onbezorgd kunt ontspannen op het terras (aan uw eigen gereserveerde tafel en met gratis WiFi).  De jarige wordt natuurlijk op zijn/haar eigen feeststoel ontvangen waar we de regels uitleggen en de bestelling opnemen voor het eten. Monkey Town Breda beschikt over een afgesloten partyroom waar wordt gegeten tijdens de kinderfeestjes. Deze ruimte is gezellig aangekleed en de tafels worden feestelijk gedekt. De kinderen zullen een onvergetelijke dag beleven (en u ook!).

Extra informatie:

 • De kosten van dit kinderfeestje bedragen €15 per kind.
 • Dit kinderfeestje is alleen te boeken bij minimaal 10 kinderen en dient altijd vooraf gereserveerd te worden via http://www.monkeytown.eu/breda/arrangement/nac-party/nac-party/reserveren.
 • Dag en aanvangstijd zelf te bepalen. (Let op: het kinderfeestje start altijd bij NAC. Dus hoe later de rondleiding wordt gepland, hoe minder tijd bij Monkey Town!)
 • Wat krijg je precies met dit arrangement:
  - Ontvangst met cadeautje voor de jarige bij NAC
  - Uur durende rondleiding in het Rat Verlegh Stadion
  - Entree en ontvangst bij Monkey Town
  - Onbeperkt spelen tot 18:00
  - Onbeperkt limonade
  - Friet met mayonaise en snack
  - Cadeautje van Monkey Town
 • Meer informatie over dit arrangement: http://www.monkeytown.eu/breda/arrangement/nac-party
 • Let op: dit arrangement is exclusief te boeken via Monkey Town.


NAC & DJ SCHOOL BREDA PARTY (ARRANGEMENT D): €19,50 PER KIND
Nieuw bij NAC Breda in samenwerking met onze partner DJ School Breda: NAC & DJ School Breda Party. In dit arrangement wordt de Kids Stadion Tour gecombineerd met een toffe DJ workshop.

NAC Kids Tour (14:00 - 15:00)
Zoals beschreven bovenaan op deze pagina.
DJ Workshop (15:30 - 17:00)
Je kinderfeestje zal vervolgt worden bij DJ School Breda, een ware beleving voor jou en je vriendjes/vriendinnetjes! Samen met jou vrienden en vriendinnen wordt je ontvangen op onze locatie. We nemen je mee naar de historie van muziek en de DJ apparatuur. Heb jij altijd al de DJ Booth van DJ Tiësto willen aanraken? Dat kan vandaag allemaal. Tijdens de workshop krijgen jongeren de kans om kennis te maken met de wereld van de DJ’s en de muziek die daarbij hoort. De  instructeurs leggen uit hoe de knoppen werken en jullie gaan samen muziek maken en mixen met professionele DJ apparatuur. 
Een complete beleving dus in de wereld van een DJ. Na afloop krijgt iedereen een DJ goodiebag met een leuk cadeau.

Extra informatie:

 • Dit arrangement is aan te raden voor kinderen vanaf 9 jaar.
 • De kosten van dit kinderfeestje bedragen €19,50 per kind.
 • Dit kinderfeestje is alleen te boeken bij minimaal 8 kinderen en dient altijd vooraf gereserveerd te worden via NAC Breda óf DJ School Breda (kidzclub@nac.nl / kidzclub@djschoolbreda.nl)
 • Uitsluitend op woensdagmiddag van 14:00 tot 17:00 (Let op: het kinderfeestje start altijd bij NAC, vervolgens wordt er afgesloten bij DJ School Breda)
 • Wat krijg je precies met dit arrangement:
  - Ontvangst bij NAC Breda
  - Cadeautje van NAC Breda (twee wedstrijdkaarten voor een thuiswedstrijd naar keuze)
  - Uur durende rondleiding in het Rat Verlegh Stadion
  - Ontvangst bij DJ School Breda
  - DJ Workshop
  - Goodie Bag van DJ School Breda
 • Meer informatie over dit arrangement: http://djschoolinternational.com/workshop/juniorfeestje/
 • Betaling van het kinderfeestje is altijd aan het einde van het kinderfeestje bij DJ School Breda.
NAC & DJ School Breda

NAC & LOT66 PARTY (ARRANGEMENT E): €19,50 PER KIND
Nieuw bij NAC Breda in samenwerking met onze partner Lot66: NAC & Lot66 Party. In dit arrangement wordt de Kids Stadion Tour gecombineerd met een gave sessie karten óf lasergamen. 

NAC Kids Tour
Zoals beschreven bovenaan op deze pagina.
Karten / Lasergamen bij Lot66 
Volg eerst een leuke rondleiding bij NAC Breda door het Rat Verlegh Stadion en sluit het feestje af met een stoere activiteit bij Lot66. Natuurlijk wordt er ook voor een lekker frietje met snack of pannenkoek gezorgd. Het totale feestje duurt ongeveer 3 uur. Zowel bij NAC als bij Lot66 kan er gratis geparkeerd worden.

Extra informatie:

 • Keuze uit: 1 x 10 minuten karten óf 2 x 10 minuten lasergamen.
  * Voor het karten moeten kinderen minimaal 1,40m lang zijn.
 • De kosten van dit kinderfeestje bedragen €19,50 per kind.
 • Dit kinderfeestje is alleen te boeken bij minimaal 8 kinderen en dient altijd vooraf gereserveerd te worden via NAC Breda óf Lot66 (per mail via kidzclub@nac.nl / via www.lot66.nl/nac-kidsparty)
 • Uitsluitend te boeken op doordeweekse dagen (maandag t/m vrijdag) van tussen 09:00 en 17:00. Aanvangstijd is zelf te bepalen.
 • Wat krijg je precies met dit arrangement:
  - Ontvangst bij NAC Breda
  - Cadeautje van NAC Breda
  - Uur durende rondleiding in het Rat Verlegh Stadion
  - Ontvangst bij Lot66
  - 1 x 10 minuten karten / 2 x 10 minuten lasergamen
  - Drinken en chips
  - Friet met snack of pannenkoek
  - Cadeautje van Lot66
 • Meer informatie over dit arrangement: www.lot66.nl/nac-kidsparty.
 • Betaling van het kinderfeestje is altijd aan het einde van het kinderfeestje bij Lot66.
 
Wij komen uit in de: