bezig met laden...

Interview Cor Bels 
Cor Bels (69), NAC OldStar: "Ik ontmoet nieuwe vrienden met wie ik hard kan lachen, maar ook alles eromheen, zoals wedstrijdbezoeken aan NAC, de toernooitjes en nog veel meer activiteit. Lees hier het gehele interview met Cor!


Interview Ben Selevsek
Ben Selevsek (66) kijkt elke week uit naar zijn Walking Football-training met de NAC OldStars. "Het is echt heel leuk om te doen. Elke woensdag zorg ik dat ik erbij bent! Ik zei tegen mijn vrouw: ik ga het gewoon doen. Als het niet bevalt stop ik gewoon na twintig weken. Maar ik heb hier geen moment spijt van gehad, dit is de beste keuze die ik gemaakt hebt."Lees hier het gehele interview met Ben!


Interview Ferry Groothedde
Sinds oktober 2016 is Ferry Groothedde (65) actief bij de NAC OldStars van v.v. Internos in Eten-Leur. "De woensdag houd ik sindsdien vrij. Elke week heb ik weer zin om naar de club te gaan om met de jongen een balletje te trappen. Het is gewoon zo ontzettend gezellig!"Lees hier het gehele interview met Ferry. 


Interview Ger Hogeveen
Ger Hogeveen (71) pakte zijn favoriete sport na veertig jaar weer op bij de NAC OldStars. Samen met leeftijdsgenoten speelt hij sindsdien wekelijks een potje Walking Football bij voetbalvereniging WDS'19 in Breda. "Ik heb altijd gevoetbald en met de NAC OldStars kan ik dit blijven doen. Daarnaast doe ik veel sociale contacten op wat natuurlijk hartstikke gezellig is."Lees hier het hele interview met Ger!


Interview Peter van Rhee
Peter van Rhee (69) herleeft bij voetbalvereniging TSC in Oosterhout zijn zatermiddaggevoel van vroeger. "Walking Football is echt voor iedereen! Dat vind ik ook het grote voordeel van het spelletje. Iedereen doet mee op zijn eigen niveau en doordat je met leeftijdsgenoten speelt, hoef je niet bang te zijn voor blessures."Lees hier het hele interview met Peter.
 
Wij komen uit in de: