bezig met laden...

Vertrouwenspunt

Vertrouwenspunt NAC Breda

NAC Breda heeft een zorgeloze en veilige sportomgeving altijd hoog op de agenda staan. Helaas is dit niet altijd even vanzelfsprekend en zijn de afgelopen periode meermaals berichten naar buiten gekomen over  seksuele intimidatie en misbruik bij (betaald) voetbalclubs. Er zijn op dit moment geen aanwijzingen dat er binnen NAC dergelijke misstanden hebben plaatsgevonden.

In het algemeen – en dus niet alleen bij NAC – hopen we dat mensen die slachtoffer van seksueel misbruik zijn geworden, de moed verzamelen om hun verhaal te vertellen. Ook als dit in het verre verleden heeft plaatsgevonden. NAC heeft hiervoor een speciaal meldpunt ingericht en wil benadrukken dat het nooit te laat is om een nare ervaring te melden. Mocht u in contact willen komen met ons vertrouwenscontactpersoon, dan kunt u mailen naar melding@nac.nl. Berichten die op dit mailadres binnenkomen, komen direct bij de vertrouwenscontactpersoon van NAC  terecht. Uiteraard kunt u ook met andere vertrouwelijke zaken terecht bij dit meldpunt.

Vertrouwenspunt Sport NOC*NSF

In samenspraak met de sportbonden heeft NOC*NSF een Vertrouwenspunt Sport opgezet. Alle sporters kunnen hier gebruik van maken. Net als hun omgeving: begeleiders, trainers, coaches, ouders, medische staf, teamgenoten, et cetera.

Kijk op de website van NOC*NSF voor meer informatie.
 
Wij komen uit in de: