bezig met laden...

NAC in beweging!

De NOAD ADVENDO COMBINATIE is vanaf 19 september 2012 meer dan een eeuw oud en is gedurende die decennia uitgegroeid tot één van de belangrijkste bijzaken in het leven van tienduizenden mensen uit Breda, de Baronie, West-Brabant en Zeeland. Het heerlijke ‘Avondje NAC’ heeft hierbij zowel regionaal als landelijk een nagenoeg mythische aantrekkingskracht. Het is een trots uithangbord voor de stad Breda en de regio. De collectieve herinneringen aan memorabele ‘Avondjes’ toveren heinde en verre nog steeds glimlachen op gezichten. Er zijn zelfs hele boekwerken over geschreven.

Het ‘Avondje NAC’ nog meer lading en kracht geven hoort bij de nieuwe visie van onze organisatie: het komende decennium uitgroeien tot één van de vijftien meest sfeervolle clubs van Europa. Het ‘Avondje NAC’ typeert daarom ook de komende jaren de sfeervolle bedrijvigheid in en rondom het Rat Verlegh Stadion. U kunt daar, als business partner, op verschillende manieren middenin staan!

Heeft u interesse om sponsor van NAC te worden? Vul dan onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken!

 
Wij komen uit in de: