bezig met laden...

NAC Business Club

Wilt u toegang tot het grootste zakelijke netwerk van de regio? Dan bent u bij de NAC Business Club aan het goede adres! Sinds het seizoen 2017/2018 hebben we enkele mooie, nieuwe concepten voor u klaarliggen.

NAC biedt haar zakelijke netwerk ook buiten de wedstrijddagen doordachte mogelijkheden om te netwerken, zaken te doen of kennis uit te wisselen door middel van de NAC business club.

Door het jaar heen zijn er diverse activiteiten waarbij u in contact kan komen met andere business club-leden. Elk evenement kent een eigen setting. U komt hierdoor op diverse manieren in contact met uw collega leden. Zo kunt u de ene keer deelnemen aan formele lunch of diner, een andere keer woont u een informelere clubavond bij.

Er zijn drie verschillende concepten waar u in kunt stappen met betrekking tot de NAC Business Club. 

Business Club Goud

Met een lidmaatschap in de Business Club Goud krijgt u de beste stoelen in het Rat Verlegh Stadion (Ereterras), heeft u toegang tot de nieuwe bestuurslounge en is alles inclusief op de wedstrijddag. 
Business Club Zilver (UITVERKOCHT)


Met een lidmaatschap voor de Business Club Zilver heeft u op thuiswedstrijddagen toegang tot een eigen Lounge, inclusief drankjes en hapjes (vanaf een uur voor de wedstrijd tot een uur erna). Uiteraard is dit met een stoel bij de Lounge.
Business Club Brons

Genieten van een Avondje NAC in combinatie met een lidmaatschap voor het grootste zakelijke netwerk van de regio? Dan is Business Club Brons iets voor uw bedrijf. U krijgt hiervoor stoelen op vak D5 / D7 & C2 / C6 en natuurlijk toegang tot het mooie sponsorhome van het Rat Verlegh Stadion.

De activiteiten
Ieder seizoen wordt er afgetrapt middels een gezellige kick-off. Verder biedt NAC u onder andere:
  • B2B lunches
  • B2B ontbijt
  • B2B 'Cookings'
  • Reizen
  • Bedrijfsbezoeken
  • Actieve activiteiten (bijvoorbeeld golf, skydiven);
  • En veel meer!
Kortom voldoende mogelijkheden voor u om in contact te komen met andere leden. De evenementen zijn in de meeste gevallen kosteloos. Voor sommige betaalt u een eigen bijdrage. Uw bedrijf promoten
Sommige activiteiten worden in het Rat Verlegh Stadion gehouden, maar vaak ook is de Business Club te gast bij een van de leden. Dit is dan een ideale mogelijkheid voor een bedrijf om zich presenteren aan het netwerk van NAC. Er zijn hierbij diverse mogelijkheden. U kunt contact opnemen met de commerciële afdeling om de mogelijkheden te bespreken.

Kosten los lidmaatschap
Wilt u een los lidmaatschap aanschaffen? Dat kost voor één persoon €1500 en voor twee personen slechts €2250.

Heeft u interesse?
Geïntreseerd geraakt, vragen of wilt u meer informatie over de Business Club? Dan kunt u contact met ons opnemen via commercie@nac.nl of door te bellen naar 076-5214500.
 
Wij komen uit in de: