bezig met laden...
Betaalkaart
zoeken:

Zakelijk nieuws

Informatie oefenwedstrijd Nederland - Japan

Informatie oefenwedstrijd Nederland - Japan

08/06/2017

Vrijdag is het zover: dan is het Rat Verlegh Stadion in Breda het decor van de oefenwedstrijd tussen twee wereldtoppers. De Oranje Leeuwinnen nemen het die avond namelijk op tegen Japan. Het duel begint om 18:30 en we geven je hierbij graag wat meer informatie.

In aanloop naar het EK, dat van 16 juli tot en met 6 augustus plaatsvindt in Nederland, oefent het Nederlands vrouwenelftal in totaal vier keer. Oranje komt, naast het duel tegen Japan, ook nog in actie komen tegen Oostenrijk en Wales. Deze wedstrijden worden gespeeld op 13 juni en 8 juli. 

Kaartverkoop
De prijs voor losse kaarten voor het oefenduel van de OranjeLeeuwinnen tegen Japan is €10,-. Groepen vanaf acht personen krijgen korting. Zij betalen € 6,- per persoon. Tevens is er een kinderkorting van 50% voor kinderen tot en met 14 jaar. Kaarten zijn per direct te koop via OnsOranje.nl.

Bezoekersinformatie
Kom je vrijdag naar de wedstrijd tussen de Oranjevrouwen en Japan? Zorg dan dat je voorbereid op weg gaat en neem de bezoekersinformatie goed door. Hierin vind je informatie over de reis, parkeren, het fanplein en meer. Er zijn namelijk een aantal dingen anders in het stadion, als je gewend bent om naar NAC-wedstrijden te komen. Zo geldt er een rookverbod en wordt er tijdens de wedstrijd geen alcohol geschonken (voor en na de wedstrijd wel).

Tot vrijdag in het Rat Verlegh Stadion!

Bestel hier je kaarten voor Nederland - Japan!


 
Wij komen uit in de: