bezig met laden...

Zakelijk nieuws

Belangrijke info voor NAC - FC Utrecht

Belangrijke info voor NAC - FC Utrecht

23/12/2017

Zaterdag sluit NAC het voetbaljaar 2017 af met een thuisduel tegen FC Utrecht. Graag willen we je informeren over enkele belangrijke dingen die je moet weten in aanloop naar dit duel. Lees onderstaande dus even goed door!

Stada Stores geopend (parkeren)
De dagen voor Kerst zijn traditioneel zeer druk in de winkels. Stada Stores is hierop geen uitzondering en waarschijnlijk is het zaterdag daarom heel de dag druk rond het Rat Verlegh Stadion, ook op de parkeerplaatsen. Kom je vanaf de Noorderlijke rondweg en wil je niet in de drukte van P5 en Stada Stores komen? Neem dan de route via Steenakker (de afslag bij de McDonald's). Langs de wegen op dit industrieterrein zijn bovendien veel parkeerplaatsen (ca. 1000) en ook de parkeerplaats bij de Praxis is bereikbaar. 

Zorg in ieder geval dat je op tijd naar het Rat Verlegh Stadion komt, zodat je niets van de wedstrijd mist!

Jelle's Army
Zoals bekend vindt zaterdag de apotheose plaats van de actie rond Jelle's Army. In de rust van NAC - FC Utrecht wordt op het veld het voorlopige eindbedrag van de actie bekend gemaakt en wordt bovendien 'Jelle's Corner' onthuld, een speciaal vak waar elke wedstrijd kinderen zitten die dankzij Jelle's Army een Avondje NAC mee kunnen maken.

Vergeet echter niet ook nog loten te kopen voor de loterij! Je maakt namelijk nog kans op die schitterende hoofdprijs (een Citroën C1) en steunt natuurlijk direct Jelle's Army. Je kunt contact betalen (5 euro per lot), maar op 2 punten (tegen de hekken van de B-Side en Vak G) is het zaterdag ook mogelijk met PIN te betalen. 

Kaartverkoop
Op dit moment zijn er nog minder dan 200 kaarten beschikbaar voor de wedstrijd NAC - FC Utrecht. Plaatsen naast elkaar zijn alleen nog beschikbaar op de hoekvakken van de Ere- en Hoofdtribune. Mochten er om 16:30 uur nog kaarten beschikbaar zijn, dan gaan deze in de verkoop bij de stadionkassa's. Omdat er ongeveer 700 supporters uit Utrecht afreizen, zit het Rat Verlegh Stadion vanavond nagenoeg vol! Wil je niet wachten om een van de laatste kaarten aan te schaffen? Ga dan snel naar NACtickets.nl.

De verwachting is dat het topdrukte is, in en rond het Rat Verlegh Stadion, zaterdagavond. Kom dus op tijd naar het stadion en voorkom dat je te laat op de tribunes staat vanwege de drukte!

Laatste keer Bavaria
Na 12 jaar wordt zaterdag voor de laatste keer Bavaria geschonken in het Rat Verlegh Stadion. Vanaf 1 januari stapt NAC over op Amstel. Wij willen graag Bavaria bedanken voor al die jaren geweldige service en de mooie samenwerking! In de Klok en op onze website lees je meer over de jarenlange relatie tussen beide partijen.
 
Wij komen uit in de: