bezig met laden...

Zakelijk nieuws

Reacties na afloop van VVV - NAC

Reacties na afloop van VVV - NAC

22/09/2018

NAC heeft zaterdagavond wederom geen resultaat weten te boeken. In De Koel ging het met 3-0 onderuit tegen VVV-Venlo. Na afloop stonden verschillende spelers en de trainer de pers te woord. Hieronder een greep uit hun reacties.

Gianluca Nijholt: "Ik weet niet wat ik moet zeggen. Dit doet heel veel pijn, ook voor de trainer en de technische staf die heel hard werken. Toch laten we het op het veld niet zien. Kwalitatief zijn we op dit moment niet goed genoeg. We spelen zonder vertrouwen en de bal gaat niet waar die heen moet. Het was gewoon dramatisch vandaag. Ik kan er niks anders van maken."

Anouar Kali: "Het was schandalig wat we vandaag hebben laten zien. VVV creëert kansen door onze fouten. In de fase waarin we nu zitten had elk punt mooi meegenomen geweest maar dat is niet gelukt vandaag. Op dit moment zijn we nog geen eenheid op het veld. Ik weet niet of het kwaliteit is, dat is moeilijk te zeggen. Ik kan het me niet voorstellen, want we hebben namelijk genoeg ervaring. Dit is NAC niet waardig. De mensen op de tribune verdienen beter."

Mitchell van der Gaag: "Het is van te voren heel makkelijk om vooraf te zeggen wat we willen, maar als de scheidsrechter fluit dan moet je er ook daadwerkelijk staan. Ik heb vandaag geen ploeg gezien. In het eerste kwartier hebben we hooguit veel de bal gehad, waar eigenlijk geen gevaar uitkwam. Ik denk dat ik drie jongens hun niveau heb zien halen en de rest heeft gewoon de ondergrens aangetikt. We hebben het altijd over balbezit, maar het gaat ook over mannelijk verdedigen, alles doen om te voorkomen dat je tegenstander scoort. Dat heb ik gewoon niet gezien. Als je na een uur spelen met 3-0 achter staat en je gaat dan tackles maken, dan heb je het gewoon niet begrepen. We hebben geen trots gehad, we willen allemaal heel veel, maar het gaat om de trots die je in je flikker moet hebben. Om duels te winnen en om te voorkomen dat je achter komt te staan. Je laat je vandaag gewoon gewillig naar de slachtbank leiden. Daarvoor werken we te hard. Ik ben altijd loyaal naar mijn spelers toe, maar ik heb ook mijn trots en dan voelt het vandaag echt alsof je in de steek wordt gelaten."

 
Wij komen uit in de: