bezig met laden...

Hospitality

Thuiswedstrijden van NAC moet u meemaken. Dan ontdekt u pas de fanatieke en vooral super gezellige sfeer die in het stadion hangt. Wij bieden u de mogelijkheid om deze unieke ambiance bij te wonen en tevens op een ontspannen en informele wijze zakelijk resultaat te boeken. Via onze diverse mogelijkheden komt u voor, tijdens en na wedstrijden in contact met andere bedrijven of kunt u een onuitwisbare indruk achter laten bij uw meegenomen relatie(s)!

Bekijk hieronder de mogelijkheden en neem contact op met onze afdeling Commcercie via commercie@nac.nl of 076 521 4500. 

Concepten seizoen 2019/2020
Ook in het seizoen 2019/2020 heeft NAC weer enkele nieuwe concepten Klik op onderstaande link voor een overzicht van onze concepten.

Hier vindt u een overzicht van de gehele sponsorpiramide en de verschillende concepten.
Business Seats

Op de hoofdtribune van NAC Breda bekijkt u de wedstrijd vanuit een comfortabele Business Seat. Dit is één van de manieren om een wedstrijd van NAC met zakelijke relaties bij te wonen. Bij aanvang en na afloop van de wedstrijd kunt u bijpraten in een van onze gezellige hospitality ruimtes. Deze ruimtes zijn vaak tot diep in de nacht gezellig druk en worden meteen na de wedstrijd van live muziek voorzien door een bekende artiest. Ook tijdens de derde helft is het hiermee goed toeven, zeker omdat ook de spelers van NAC regelmatig deze ruimtes aandoen. 

Skyboxen (UITVERKOCHT)
Het Rat Verlegh Stadion telt in totaal 16 units, verdeeld over twee etages, die allemaal een eigen karakter herbergen. Bovendien zijn ze ingericht om een avondlang te vermaken. De luxe units geven toegang tot een eigen terras met 21 stoelen. Het zal u en uw gasten 18 thuiswedstrijden lang aan niets ontbreken.

Buiten de wedstrijddagen om staan de units ter beschikking om relaties te ontvangen en zaken te doen in een stijlvolle entourage. 
Lounges 
Naast de units beschikt het Rat Verlegh Stadion ook over twee unieke Lounges: de 1912-Lounge en de Beatrix-Lounge. Met hun all-inclusive concept geniet u met uw relaties van een compleet Avondje NAC met Brabantse gastvrijheid. Vanaf de opening van het stadion, twee uur voor aanvang van de wedstrijd, geniet u van een culinaire trip die pas na de wedstrijd eindigt met een ererondje van de NAC-spelers. Tussendoor geniet u van speciale gasten en sprekers en wordt u klaargestoomd voor uw eigen geel-zwarte ervaring. Als het clublied vanaf het bordes eenmaal heeft geklonken, ervaart u meteen hoe het is om een geweldig Avondje NAC van dichtbij mee te maken!

De Business-staantribune
Bent u graag zakelijk verbonden aan NAC, maar wilt u de wedstrijd springend en zingend meemaken? Dan hebben we iets wat zeker bij u past! De Zakelijke Staantribune! Dit unieke concept is vanaf het seizoen 2018/2019 beschikbaar bij NAC Breda. Arrangementen
Niet iedereen is in staat om zo maar even 18 thuiswedstrijden van NAC in de agenda onder te brengen. Daarom biedt NAC u de ruimte om zoveel mogelijk van de wedstrijden te genieten aan de hand van arrangementen. Eén van de arrangementen is het flexpakket. Met dit pakket kunt u zelf bepalen welke wedstrijd u aanwezig bent. U krijgt 24 kaarten tot uw beschikking die u naar gelang kunt inzetten. 

Toegang tot het sponsorhome 't Veem. De Cordial en de Parel van het Zuiden is inclusief in het flexpakket. Ook de parkeerkaarten horen tot het pakket. Het flexpakket is uit te breiden met een diner voorafgaand aan de wedstrijd. Vraag naar de mogelijkheden via commercie@nac.nl of bel 076 521 4500.

FieldSeats
Ook kunt u een Avondje NAC op unieke wijze ervaren met de Fieldseats. U kunt met maximaal vijf personen plaatsnemen in een dug-out langs het veld en het spel van dichtbij ervaren! Ook dit pakket is inclusief lunch/diner.

Staat uw gewenste arrangement er niet tussen? Dan maakt NAC Breda voor u graag een Avondje op maat. Neem hiervoor contact op met onze afdeling Commercie door te mailen naar commercie@nac.nl.
 
Wij komen uit in de: