bezig met laden...

Investeer in talent!

Elke dag is NAC bezig om talent te ontwikkelen middels de Jeugdopleiding. Al op jonge leeftijd bieden wij talenten de mogelijkheid om in ideale omstandigheden beter te worden. De jeugdopleiding biedt de spelers op diverse gebieden begeleiding om dit te bewerkstelligen. Daar gaat het niet alleen om. NAC ziet het in een breder perspectief. De jeugdopleiding van NAC Breda vervult een voorbeeldfunctie in de omgeving.  Kortom de jeugdopleiding van NAC Breda is het gezicht van talentontwikkeling in de regio!Verbinden met Talentontwikkeling

Geef de jeugd van NAC Breda de kans zich optimaal mogelijk te ontwikkelen. Sta aan de basis van spelers die uiteindelijk het Rat Verlegh Stadion in verroering zullen brengen en laat door middel van sponsoring zien dat u een bijdrage wilt leveren aan talenten. Help mee met investeren! Zaken als video-analyse, krachttraining , spelersvolgsystemen, internationale toernooien, studiebegeleiding, mentale begeleiding en medische test zijn in het hedendaagse voetbal van essentieel belang voor de ontwikkeling van de spelers.

Bent u bewust met de toekomst van NAC bezig en wilt u aan de basis staan van talentontwikkeling? Dan kunt u contact opnemen met de jeugdopleiding van NAC, per mail te bereiken op jeugdopleiding@nac.nl of commercie@nac.nl.

Gezamenlijk kunnen wij het niveau van de NAC jeugdopleiding omhoog krijgen en als echte levensader laten fungeren voor het eerste elftal.

 
Wij komen uit in de: