bezig met laden...

Route + parkeren

Route:
Het Rat Verlegh Stadion is gevestigd aan de Stadionstraat 23 te Breda. Hieronder volgen routebeschrijvingen naar het stadion vanaf de snelwegen rondom Breda.

Vanuit Rotterdam (A16)
Als u vanuit Rotterdam rijdt, neemt u de afslag Prinsenbeek / Breda-Noord. Bij de stoplichten aan het einde van deze afslag gaat u links met de bocht mee het viaduct over. U krijgt hierna 3 stoplichten, waar u rechtdoor gaat. Bij het vierde stoplicht gaat u rechtsaf en bij het volgende stoplicht linksaf. U ziet aan uw rechterhand het Rat Verlegh Stadion.

Vanuit Antwerpen (A16)
Als u vanuit Antwerpen rijdt, dan neemt u afslag Breda-Noord op de A16. Aan het einde van de afslag gaat u rechts. U krijgt hierna 2 stoplichten, waar u rechtdoor gaat. Bij het derde stoplicht gaat u rechtsaf en bij het volgende stoplicht linksaf. U ziet aan uw rechterhand het Rat Verlegh Stadion.

Vanuit Utrecht (A27)
Als u vanuit Utrecht rijdt, neemt u afslag Breda-Noord. Aan het einde van deze afslag gaat u rechtsaf. Bij het tweede stoplicht na de afslag gaat u vervolgens weer rechtsaf (voor rechtsaf staan overigens geen verkeerslichten). U gaat nu een viaduct over een spoorlijn over. Na het viaduct krijgt u 7 stoplichten waar u allemaal rechtdoor moet gaan (na het 6e stoplicht krijgt u een viaduct over water). Bij het 8e stoplicht gaat u linksaf (volg bordjes Stadion), waarna u rechtdoor kunt gaan. U rijdt dan als het ware op het NAC Stadion. U gaat bij het volgende stoplicht linksaf. U ziet aan uw rechterhand het Rat Verlegh Stadion.

Vanuit Tilburg (A58 / A27)
Als u vanuit Tilburg rijdt, houdt u net voor Breda de aanwijzing Breda-Noord aan. U komt nu op de A27 terecht. U neemt na ruim 3 kilometer de afslag Breda-Noord. Aan het einde van deze afslag gaat u linksaf het viaduct onderdoor. Bij het derde stoplicht na de afslag gaat u vervolgens weer rechtsaf (voor rechtsaf staan overigens geen verkeerslichten). U gaat nu een viaduct over een spoorlijn over. Na het viaduct krijgt u 7 stoplichten waar u allemaal rechtdoor moet gaan. Na het 6e stoplicht krijgt u een viaduct over water. Bij het 8e stoplicht houdt u richting het stadion aan (linksaf), waarna u rechtdoor kunt gaan. U rijdt dan als het ware op het NAC Stadion. U gaat bij het volgende stoplicht linksaf. U ziet aan uw rechterhand het Rat Verlegh Stadion.

Parkeren
Bezoekt u een thuiswedstrijd van NAC met de auto, dan zijn er verschillende mogelijkheden om te parkeren.
 
P1 (Stadionstraat, VIPs) – 125 plaatsen
Deze parkeerplaats is gevestigd op het voorplein. Door de week te gebruiken voor bezoek aan de Service- & Informatiedesk, op wedstrijddagen alleen toegankelijk voor P1-kaarthouders.

P2 (Stadionstraat, sponsors en Business Club-leden) – 400 plaatsen
Deze parkeerplaats is gevestigd tegenover het hoofdgebouw, aan de andere kant van de Stadionstraat. Op wedstrijddagen alleen toegankelijk voor P2-kaarthouders.

P8, voorheen P3 (Zoete Inval, sponsors en Business Club-leden) - 175 plaatsen
Deze parkeerplaats is gevestigd aan de Zoete Inval, de parallelweg van de Lunetstraat tegenover het stadion. Op wedstrijddagen alleen toegankelijk voor P8-kaarthouders.

P3, voorheen P4 (Stadionstraat, sponsors en Business Club-leden) - 400 plaatsen
Deze parkeerplaats is gevestigd noordkant van winkelcentrum Stada Stores. Aanrijroute via de route door industrieterrein Steenakker en de Rat Verleghstraat en Stadionstraat. Op wedstrijddagen is deze parkeerplaats alleen toegankelijk met een P3-parkeerkaart. U wordt dan door een verkeersregelaar naar de juiste parkeerplaats gestuurd.

P5 (Rat Verleghstraat, supporters) – 1.500 plaatsen

Deze grote parkeerplaats vindt u aan de Oostzijde van het stadion, tussen de eretribune en het SVB-gebouw. De parkeerplaats is zowel door de week als op wedstrijddagen vrij toegankelijk.

P4: (Westzijde winkelcentrum Stada Stores)
Deze parkeerplaats is gevestigd aan de westkant van Stada Stores, het winkelcentrum naast het Rat Verlegh Stadion. De parkeerplaats is bereikbaar via industrieterrein Steenakker en de Rat Verleghstraat en Stadionstraat. Op wedstrijddagen is deze parkeerplaats alleen toegankelijk met een P4-parkeerkaart. U wordt dan door een verkeersregelaar naar de juiste parkeerplaats gestuurd.

P7: (Noordzijde Stada Stores, aan de andere kant van de weg)
Deze onverharde parkeerplaats is tijdens wedstrijddagen alleen toegankelijk met een parkeerkaart.

Steenakker (Steenakker) – 1.500 plaatsen
Op bedrijventerrein Steenakker mag u tijdens wedstrijden langs de kant van de weg parkeren. Gebruik van deze parkeerplaatsen is, net als het gebruik van P5, gratis.Parkeren met de fiets
Het is rond het Rat Verlegh Stadion alleen toegestaan om je fiets te parkeren in de daarvoor bestemde fietsrekken. Fietsen die ergens anders staan (bijvoorbeeld tegen het stadion of op de promenade) kunnen door de gemeente worden verwijderd. Kijk hier voor meer informatie over de huisregels van het Rat Verlegh Stadion.

Op onderstaand kaartje kun je precies zien waar je je fiets kunt plaatsen.   


 
Wij komen uit in de: