bezig met laden...

Bereikbaarheid met het OV

Trein
Indien u met de trein reist, dient u uit te stappen op station Breda Centraal Station. Aan de achterzijde van het station vindt u de opstapplaats voor de stadsbussen. U neemt hier lijn 2 richting Haagse Beemden. Na ongeveer 10 minuten bent u bij de bushalte recht voor het Rat Verlegh Stadion.

Bus
Als u met de bus vanuit de Bredase wijken of vanuit de regio naar het stadion reist, kunt u vanuit de Haagse Beemden met lijn 2 rechtstreeks naar het stadion. Anders moet u overstappen bij station Breda Centraal of de centrale binnenstadshaltes Karnemelkstraat of Vlaszak. Hier neemt u lijn 2 richting Haagse Beemden.

Voor bezoekers van de thuiswedstrijden NAC is er een speciale kortingsactie, waarmee je met een korting van ruim 50 procent met de bus reist op wedstrijddagen. Deze speciale dalurendagkaartjes met korting zijn te koop in de Fanshop van NAC en online via arriva.nl www.arriva.nl/nacbreda. Deze actie loopt voorlopig tot de winterstop. Let op: koop je een vervoerbewijs in de bus dan gelden de reguliere tarieven. Je kunt inchecken met je OV-chipkaart of een kaartje kopen bij de buschauffeur. Je kunt alleen met de pinpas betalen. Contant betalen is in de bus niet mogelijk.

De busdiensten in Breda, en in de regio rijden ook in de daluren regelmatig, zodat u ook de avondwedstrijden van NAC gemakkelijk met de bus kunt bezoeken.

Deur-tot-deur advies
Voor een reisadvies op maat verwijzen wij u graag door naar 9292ov.nl. Vul als bestemming ´Stadionstraat 23´ te ´Breda´ in en u krijgt de route van deur tot deur.

 

 
Wij komen uit in de: