bezig met laden...

NHG

NHG is sinds eind 2012 verantwoordelijk voor de volledige horeca-exploitatie van het Rat Verlegh Stadion. Daarnaast is zij gastheer voor vergaderingen, seminars, workshops, kleinschalige beurzen, zakelijke lunches en catering op locatie. Wat uw werkzaamheden ook zijn, hier vindt u uw ideale locatie.

Hieronder volgt een korte opsomming van de mogelijkheden voor verhuur en andere activiteiten. Mocht u meer informatie willen, dan kunt u hier kijken! 

Zalencomplex
Het Rat Verlegh Stadion biedt ruimte voor een breed assortiment aan vergaderingen, trainingen, workshops of presentaties. De ruimtes zijn verschillend van grootte en ambiance.

De Cordial
De Cordial is uitermate geschikt voor presentaties, recepties, diners en feesten buiten wedstrijddagen om. De zaal is tevens voorzien van airconditioning, beamer en projectiescherm. Tijdens wedstrijddagen dienst de Cordial als sponsorhome.

Café Beatrix
Dit is het supporterscafé van Breda, wat buiten wedstrijden om te reserveren is voor diverse doeleinden. Viert u een verjaardag, jubileum of een bedrijfsborrel? Dan is dit de locatie van uw keuze.

'De Parel van het Zuiden'
Deze zaal is modern ingericht en zeer geschikt voor diverse kleinschalige activiteiten is deze modern ingerichte zaal geschikt voor diverse kleinschalige activiteiten. De zaal is tevens voorzien van airconditioning

Beatrix Lounge (2e etage)
Deze modern ingerichte lounge bevindt zich op de 2e etage en is voorzien van alle gemakken. De lounge is uitermate geschikt voor vergaderingen, workshops, kleinschalige presentaties en borrels. In de lounge kunnen wij tevens een live cooking concept aanbieden. Al onze lounges bieden een prachtig uitzicht op het veld en de tribunes.

't Veem Noord
Deze ruimte bevindt zich op de 1e etage en sluit aan op 't Veem Zuid. De ruimte is voorzien van airconditioning en is geschikt voor diverse activiteiten.

't Veem Zuid
Deze ruimte bevindt zich op de 1e etage en sluit aan op `t Veem Noord. Beide ruimtes kunnen worden gescheiden door middel van een schuifwand. `t Veem Zuid is uitermate geschikt voor presentaties en uiteraard voorzien van airconditioning.

1912 Lounge
Deze modern ingerichte lounge bevindt zich op de 2e etage en is voorzien van alle gemakken. De lounge is uitermate geschikt voor vergaderingen, workshops, kleinschalige presentaties en borrels. In de lounge kunnen wij tevens een live cooking concept aanbieden. Al onze lounges bieden een prachtig uitzicht op het veld en de tribunes.
WBB Lounge
Onze zalen en locaties zijn voor verschillende soorten evenementen te gebruiken. Voor groot en klein, eendaags of meerdaags, het kan allemaal. Het Rat Verlegh Stadio is een unieke locatie voor uw evement. In het voetbalseizoen is er vrijwel elk weekend een groot evenement, namelijk een voetbalwedstrijd van NAC. Deze worden door maar liefst 19.000 fans bezocht. Tot nu toe zijn er diverse evenementen georganiseerd: van seminar tot beurs, van diverse workshops tot gezellige feesten. Wij geven u een aantal opties en voorbeelden voor uw evenement.

Vergaderen
Een dag samenwerken op een unieke locatie buiten het kantoor. Waar een beamer en draadloos internet aanwezig is, maar minstens zo belangrijk: lekkere koffie, een heerlijke lunch en waar de borrel of diner een dag hard werken snel doen vergeten.

Buiten de wedstrijddagen zijn de horecaruimten van het Rat Verlegh Stadion beschikbaar voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Bedrijfspresentaties, vergaderingen maar ook personeelsfeesten, borrels en recepties: voor elke gelegenheid een ruimte op maat!

Dankzij de flexibele indeling van het complex kunnen we altijd een passende en sfeervolle locatie bieden.Ook de catering kan geheel naar wens worden ingevuld, van hapjes en een borrel tot uitgebreide buffetten en diners. Dankzij onze eigen keuken kunnen wij u altijd de beste producten bieden.

Graag maken wij voor u een voorstel op maat!

Trouwerij
Als één dag in je leven perfect moet verlopen, dan is het wel de dag waarop je trouwt. Op één van de belangrijkste dagen van uw leven wenst u uiteraard dat alles goed geregeld is. Wij hebben alles in huis om jullie een onvergetelijke huwelijk te bezorgen: van een spectaculaire entree, design decoratie, een smaakvol diner tot en sprankelend feest met special entertainment. Een dag waar jullie en de gasten nog jaren met veel plezier aan zullen terugdenken

Bij NHG zijn wij bewust dat dit één van de belangrijkste dagen uw leven is en vandoor onze uitgebreide voorbereiding. Alles begint met een persoonlijk gesprek waarin wij al uw ideeën en wensen inventariseren. Vervolgens ontvangt u van ons vrijblijvend een voorstel inclusief onze adviezen. De echte NAC fans bieden wij indien gewenst extra programma.

Lunch, receptie, diner of feest: alles is bespreekbaar!

 
Wij komen uit in de: