bezig met laden...
Betaalkaart
zoeken:

Wedstrijden

03 MAART 2017 / 20:00
Jupiler League
2
1

NAC Breda

De Graafschap

Voorbeschouwing

Voorverkoopinfo De Graafschap - NAC Breda

De Graafschap - NAC Breda

 

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: De Graafschap - NAC Breda
Speeldatum: 03-03-2017
Aanvangstijd: 20:00 uur
Locatie: Stadion de Vijverberg, Doetinchem
Competitie: Jupiler League
Vervoersregeling: Auto- en buscombi. NAC verkoopt 275 kaarten voor de autocombi. Kaarten voor de buscombi (275) worden ook verkocht via de Supportersvereniging: www.NAC-supver.nl
ClubCard-verplichting: Ja, om kaarten voor deze wedstrijd te kunnen kopen, heb je een seizoenkaart of een clubkaart nodig. Met deze kaart kun je één kaart kopen. Omwisselbiljetten staan op naam en zijn niet overdraagbaar. Let op: heb je meerdere seizoenkaarten op dezelfde naam? Dan kun je voor uitwedstrijden online maar één kaart kopen. Neem contact op met afdeling Ticketing.
Omwisselinformatie: Kaarten voor de autocombi kunnen worden omgewisseld bij Texaco De Slenk langs de A50 ter hoogte van Renkem. Ter plekke wordt tevens een routebeschrijving uitgedeeld. Omwisselen gebeurd tussen 17:30 en 18:30. Vanaf 18:30 uur zijn supporters van NAC welkom bij café Masselink om te verzamelen voorafgaand aan de wedstrijd.

Kaarten voor de buscombi worden omgewisseld in de bus.
Vertrektijd bussen Kijk voor meer informatie op www.NAC-supver.nl

 

Verkoopperiodes

  Start verkoop Einde verkoop
Uitkaart+: 17-02-17, 12:00 uur 18-02-17, 09:00 uur
Club van 1912-leden: 18-02-17, 09:00 uur 19-02-17, 09:00 uur
Internet Verkoop: 19-02-17, 09:00 uur 01-03-17, 12:00 uur
Kassa Verkoop: n.v.t. n.v.t.
S&I-desk Verkoop: 19-02-17, 13:00 uur 02-03-17, 17:00 uur


 

Vakken en prijzen

Autocombi (Uitkaart +) € 11,50
Autocombi (Club van 1912 + SCC + CC) € 13,50
Buscombi SV Zie NAC-supver.nl

De prijs van het kaartje is als volgt opgebouwd:


Wedstrijdverslag

NAC heeft de uitwedstrijd tegen De Graafschap niet weten om te zetten in een goed resultaat. De ploeg verloor in Stadion de Vijverberg met 2-1. Jari Oosterwijk maakte de Bredase treffer.

Trainer Stijn Vreven had na de overwinning op FC Volendam genoeg keuze. Danny Verbeek en Olivier Rommens keerden terug van een schorsing en zaten weer in de selectie. De oefenmeester bracht één wijziging aan in zijn basiself ten opzichte van de zege van vorige week: Thomas Agyepong was de vervanger van Giovanni Korte.

Het was in de beginfase vooral aftasten voor beide ploegen. Daardoor waren er in het eerste half uur nauwelijks kansen. Een korte terugspeelbal van Van Diermen zorgde ervoor dat Oosterwijk even leek te ontsnappen, maar Bednarek was op tijd zijn doel uit. Aan de andere kant leverde standaardsituaties soms gevaar op voor het doel van Brondeel, maar die hoefde, op een aantal vangballen, niet in actie te komen.

Vlak na het half uur was de eerste de beste kans echter een treffer voor De Graafschap. Parzyszek werd bereikt in de zestien en schoot vanuit een moeilijke hoek. De bal werd nog aangeraakt door Meijers, waardoor Brondeel kansloos was: 1-0. NAC wist daar voor rust niet veel tegenover te zetten en wist de defensie van De Graafschap niet onder druk te zetten. Daardoor was 1-0 ook de ruststand.

Na de rust stonden er twee nieuwe namen bij NAC in het veld. Cyriel Dessers en Olivier Rommens vervingen Ashley Smith-Brown en Thomas Agyepong. Het zorgde voor meer dreiging van de kant van NAC en na 10 minuten een grote kans. Horsfield stuurde Dessers weg, die de keeper handig omspeelde, maar het zijnet vond. Even later was de spits er opnieuw dichtbij, maar zijn kopbal na een vrije trap van El Allouchi spatte uiteen op de lat.

NAC speelde fel en was duidelijk op zoek naar de gelijkmaker. Daardoor was het achterin oppassen voor de counter van de thuisploeg. Met name een schot van invaller Van Mieghem zorgde voor gevaar, maar Brondeel had een uitstekende redding in huis. Aan de andere kant bleef NAC kansen creëren. Na goed doorkoppen van Dessers stond Oosterwijk oog in oog met Bednarek, maar de spits mikte op de keeper.

Dit alles bleek de opmaat voor een hectische slotfase. Eerst werd een treffer van Dessers afgekeurd vanwege een vermeende overtreding van de spits. Aan de andere kant verdubbelde Van Mieghem de voorsprong met een schot in de korte hoek, maar die marge van twee bleef niet lang staan. Oosterwijk schoot zijn ploeg namelijk vrijwel direct op 2-1. NAC zette in de slotfase alles op alles om toch nog de gelijkmaker te forceren, maar het mocht niet zo zijn. Daardoor ging de ploeg onderuit in Doetinchem met 2-1.

KARAKTERISTIEKEN

Locatie: De Vijverberg
Aantal toeschouwers: 9124
Scheidsrechter: Martin van den Kerkhof

Geel De Graafschap: Andy Driver, Kevin van Diermen, Robert Klaasen, Bryan Smeets
Rood De Graafschap: -

Geel NAC Breda: Bart, Meijers, James Horsfield, Mounir El Allouchi, Manu Garcia, Jari Oosterwijk
Rood NAC Breda: -

Scoreverloop: 
’31 1-0 Piotr Parzyszek
’85 2-0 Daryl van Mieghem
’86 2-1 Jari Oosterwijk

Bijzonderheden: 

Opstelling De Graafschap: Bednarek, Driver, van Diermen, Linthorst, Lammers, Will, Klaasen (’81 Kaak), Diemers, Smeets (’87 El Jebli), van den Hurk (’62 van Mieghem), Parzyszek

Opstelling NAC Breda: Brondeel, Smith-Brown (’46 Dessers), Meijers, N’Toko, Horsfield (’79 Korte), Verschueren, Garcia, El Allouchi, Barker, Oosterwijk, Agyepong (’46 Rommens).

Foto's

De Graafschap - NAC 16/17De Graafschap - NAC 16/17De Graafschap - NAC 16/17De Graafschap - NAC 16/17
De Graafschap - NAC 16/17 10 foto's 03 maart 2017 Bekijken
 
Wij komen uit in de: