bezig met laden...
Betaalkaart
zoeken:

Wedstrijden

10 MAART 2017 / 20:00
Jupiler League
1
0

NAC Breda

Telstar

Voorbeschouwing

Voorverkoopinfo NAC Breda - Telstar

 

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: NAC Breda - Telstar
Speeldatum: 10-03-2017
Aanvangstijd: 20:00u
Locatie: Rat Verlegh Stadion
Competitie: Jupiler League
ClubCard-verplichting: Deze wedstrijd geldt er geen ClubCard verplichting.
Openingstijd stadion: 20.00u
   

 

Verkoopperiodes

  Start verkoop Einde verkoop
Internet Verkoop: 20-02-17, 09:00 uur 10-03-17, 17:00 uur
S&I-desk Verkoop: 20-02-17, 13:00 uur 10-03-17, 17:00 uur
Kassa Verkoop: 10-03-17, 18:00 uur 10-03-17, 20:00 uur

 

Kortingen

Jeugd: tot en met 17 jaar
Ouderen: 65 jaar of ouder


STEUN NAC IN HET RAT VERLEGH STADION EN BESTEL VANDAAG NOG ONLINE JE KAART VOOR DEZE WEDSTRIJD
 

Wedstrijdverslag

NAC heeft vrijdagavond de punten in het eigen Rat Verlegh Stadion gehouden. De ploeg won met 1-0 van Telstar door een treffer van Cyriel Dessers. De wedstrijd had echter een vreemde wending door een te korte eerste helft.

Trainer Stijn Vreven paste enkele wissels toe in zijn basiself ten opzichte van de wedstrijd van vorige week tegen De Graafschap. Zo mochten Cyriel Dessers, Fabian Sporkslede, Giovanni Korte en Danny Verbeek vanaf het eerste fluitsignaal beginnen. Dat ging ten koste van de geblesseerde Brandon Barker, Ashley Smith-Brown, Jari Oosterwijk en Thomas Agyepong.

Al in de derde minuut was NAC dichtbij de openingstreffer. Arno Verschueren kopte een vrije trap op de lat boven Boy de Jong. Het maakte de intenties van de thuisploeg duidelijk. De wedstrijd werd echter in de achtste minuut op zijn kop gezet, toen Bryan Ottenhoff na een ferme tackle op Mounir El Allouchi een rode kaart kreeg van scheidsrechter Ed Janssen. Vonk besloot zijn spits er daarna af te halen voor een nieuwe centrale verdediger, waardoor Telstar in ondertal situatie nog meer in de verdediging schoot.

NAC had voor rust moeite om daar echt kansen door te creëren. De zijkanten werden veelvuldig gevonden door crosspasses, maar de voorzetten wisten de spitsen niet te bereiken. Om de aanval extra kracht bij te zetten bracht Vreven Oosterwijk als extra spits. NAC wist het de doelman van Telstar echter niet lastig genoeg te maken. Schoten van Verbeek en Oosterwijk waren niet krachtig genoeg en prooien voor de goalie. Voorzetten van beide kanten werden bovendien vooral weggewerkt door de defensie van de Witte Leeuwen. Daardoor gingen beide ploegen rusten met de brilstand op het scorebord.

Tijdens de rust bleek dat scheidsrechter Janssen drie minuten te vroeg had afgefloten, waardoor het na de rust even curieus was. Beide ploegen moesten nog drie minuten dezelfde kant op spelen, voordat er van kant werd gewisseld en de tweede helft begon. Het spelbeeld was echter niet anders. Alle spelers stonden op de helft van Telstar en NAC probeerde een gaatje te vinden in de defensie. Schoten van Verbeek en Oosterwijk waren nog niet succesvol, voordat Dessers de bevrijdende 1-0 op het bord zette. Verbeek legde terug vanaf de achterlijn en de spits tikte de bal behendig binnen: 1-0.

Na de treffer bleef de speelhelft van Telstar het gebied waar het gebeurde, maar echt grote kansen wist NAC niet te creëren. De 2-0 was nog wel dichtbij toen een verdediger van Telstar de bal niet goed raakte, maar via de paal belandde de bal in de handen van De Jong. De keeper redde ook succesvol op enkele schoten en een kopbal van Oosterwijk, waardoor er aan de score niets meer veranderde. NAC pakte een belangrijke driepunter in eigen huis tegen Telstar.

Maandag komt de ploeg opnieuw in actie. Dan reist de selectie af naar Sittard voor het duel tegen Fortuna Sittard.

KARAKTERISTIEKEN

Locatie: Rat Verlegh Stadion
Aantal toeschouwers: 12283
Scheidsrechter: Ed Janssen

Geel NAC Breda: Arno Verschueren, Giovanni Korte
Rood NAC Breda: -

Geel SC Telstar: -
Rood SC Telstar: Bryan Ottenhof

Scoreverloop: 
’67 1-0 Cyriel Dessers

Bijzonderheden: 

Opstelling NAC Breda: Brondeel, Sporkslede (’31 Oosterwijk), Meijers, N’Toko, Horsfield, Verschueren, Garcia (’87 Haemhouts), El Allouchi (’64 Stans), Verbeek, Dessers, Korte.

Opstelling SC Telstar: de Jong, van den Broek, Korpershoek, Ottenhof, van Huizen (’72 Valies), Yamazaki, Abdulahi, Dzepar, Mahmudov, van der Linden (’23 Donald), Serrarens (’83 Zamouri)

Foto's

NAC - Telstar 16/17NAC - Telstar 16/17NAC - Telstar 16/17NAC - Telstar 16/17
NAC - Telstar 16/17 9 foto's 10 maart 2017 Bekijken
 
Wij komen uit in de: