bezig met laden...

Wedstrijden

01 JULI 2017 / 17:00
Vriendschappelijk
0
4

NAC Breda

Zundertse selectie

Voorbeschouwing

In voorbereiding op het seizoen 2017/2018 oefent NAC op zaterdag 1 juli tegen de Zundertse selectie. Deze wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark De Wildert in Zundert en begint om 17:00 uur.

Voorafgaand aan deze wedstrijd speelt NAC O11 een wedstrijd tegen Almere City O11. Deze wedstrijd begint om 14:45 uur.

Voor deze wedstrijd gelden de volgende prijzen:

- Volwassene: €8,10 (10% korting in de voorverkoop, aan de kassa €9)
- Tot 13 jaar: €3,60 (10% korting in de voorverkoop, aan de kassa €4)
- Vanaf 65 jaar: €3,60 (10% korting in de voorverkoop, aan de kassa €4)

Bestel hier je kaarten voor de oefenwedstrijd Zundertse selectie - NAC!

Wedstrijdverslag

NAC heeft de eerste oefenwedstrijd van het seizoen erop zitten. Traditiegetrouw werd het seizoen op Sportpark de Wildert geopend tegen de Zundertse selectie. Door doelpunten van Arno Verschueren, debutant Vermeeren en Olivier Rommens (2x) stond bij het eindsignaal een 0-4 eindstand op het scorebord.

Trainer Stijn Vreven koos ervoor om een aantal debutanten op te stellen in de basiself van NAC. Zo stonden de nieuwe huurlingen van Manchester City Pablo Mari, Paolo Fernandes en Thierry Ambrose direct aan de aftrap. Ook jeugdspelers Daan Klomp en Bradley Vliet maakten hun officieuze debuut in de basis. Van der Maaten, Fabian Sporkslede, Arno Verschueren, Mounir El Allouchi, Giovanni Korte en Thomas Marijnissen maakten de basiself compleet. Nieuwelingen Nigel Bertrams, Rai Vloet en de net aangetrokken Manu Garcia maakten nog geen onderdeel uit van de wedstrijdselectie.

In de eerste helft nam NAC zoals verwacht direct het initiatief. Na een aantal kleine kansen voor Korte en Mari was het nieuwbakken spits Ambrose die het aanwezige publiek voor het eerst echt liet opveren. Na een mooie aanname op zijn borst ging zijn poging om met een halve omhaal te scoren rakelings over. kwam de eerste echte mogelijkheid in de 22ste voor Thierry Ambrose. In de 34ste minuut was het wel raak voor NAC. Korte gaf een scherpe voorzet van de rechterflank waarna Ambrose de bal met zijn borst keurig klaarlegde voor de inlopende Verschueren. De Belg twijfelde niet en rondde keurig af. Ondanks dat El Allouchi nog een grote kans kreeg om de score te verdubbelen ging NAC rusten met een 0-1 ruststand.

Aan het begin van de tweede helft verschenen er 10 nieuwe veldspelers in het veld. Alleen doelman Van der Maaten bleef staan. In de tweede helft was er wederom ruimte voor een aantal spelers om hun officieuze debuut te maken. Jeugdspelers Jerzy Vermeeren en Victor Stenzler mochten het voor het eerst laten zien in de eerste selectie van NAC. Het elftal in de tweede helft bestond verder uit Feyo Glim, Grad Damen, Gianluca Nijholt, Vinnie Vermeer, Olivier Rommens, Jeff Stans, Fisayo Adarabioyo en Diego Snepvangers.

Hoewel NAC ook in de tweede helft de bovenliggende partij was, moest het in de beginfase toch oppassen voor de counters van Zundert. Het was te danken aan twee reddingen van Van der Maaten dat de spits van de thuisploeg de stand niet gelijk kon trekken. Gaandeweg de tweede helft vorderde bleek het krachtverschil tussen NAC en Zundert te groot. In de 62ste minuut kon jeugdspeler Vermeeren na een geblokt schot zijn officieuze debuut opluisteren met een doelpunt; 0-2. Twee doelpunten van Rommens (in de 71ste en 74ste minuut) bepaalde de eindstand van de wedstrijd uiteindelijk op 0-4. 

De volgende test voor NAC is alweer aankomende woensdag. Dan speelt de Parel van het Zuiden om 19.00 uur op Sportpark Ruitersboslaan in Breda tegen s.v. SAB. Kaarten voor dit duel zijn verkrijgbaar via deze link of aan de kassa op Sportpark Ruiterboslaan.

Opstelling NAC eerste helft
Van der Maaten; Sporkslede, Klomp, Mari, Vliet; Verschueren, El Allouchi; Fernandes; Korte, Ambrose, Marijnissen

Opstelling NAC tweede helft
Van der Maaten, Glim, Stenzler, Damen, Nijholt; Vermeer, Rommens; Stans; Vermeeren, Adarabioyo, Snepvangers

Foto's

Zundertse Selectie - NAC BredaZundertse Selectie - NAC BredaZundertse Selectie - NAC BredaZundertse Selectie - NAC Breda
Zundertse Selectie - NAC Breda 10 foto's 01 juli 2017 Bekijken
 
Wij komen uit in de: