bezig met laden...

Wedstrijden

08 JULI 2017 / 17:00
Vriendschappelijk
0
7

NAC Breda

Madese Boys


Wedstrijdverslag

Zevenklapper in Made

NAC heeft vandaag met 0-7 weten te winnen van Madese Boys. Op sportpark De Schietberg heeft de ploeg van Stijn Vreven het publiek goed weten te vermaken. Doelpuntenmakers van vandaag waren; Fernandes, El Allouchi, Snepvangers, Marijnissen, Rommens en Vloet (2x)

Nigel Bertrams maakte zijn officieuze debuut in het shirt van NAC. De sluitpost heeft tijdens zijn debuut de nul weten te houden. Paolo Fernandes heeft in het duel tegen Madese Boys zijn eerste doelpunt weten te maken. Hij versierde in de elfde minuut een penalty en verzilverde deze zelf. Verder speelden in de eerste helft; Vermeer, Klomp, Damen, Vliet, Verschueren, El Allouchi, Garcia, Fernandes, Adarabioyo en Snepvangers.

NAC liet vandaag goed voetbal zien. Het combineerde er lustig op los en creëerde veel kansen. De eerste kans van de wedstrijd was echter voor Madese Boys. De boomlange spits ging de diepte in en kwam een-op-een met Bertrams. De Madese spits schoot naast. Enkele minuten later was El Allouchi dichtbij een doelpunt, maar zijn inzet ging net voorlangs. Fernandes maakte kort daarna de openingsgoal voor NAC. Na een mooie slalom tussen drie Madese verdedigers trok de laatste aan de handrem, met een penalty als gevolg. Diego Snepvangers en Mounir El Allouchi bepaalden in het verdere verloop van de eerste helft de ruststand op 0-3.

In de tweede helft zette Vreven tien andere spelers in. Alleen keeper Bertrams bleef staan. Sporkslede, Mari, Koch, Nijholt, Rommens, Stans, Vloet, Korte, Ambrose en Marijnissen verschenen aan de aftrap van de tweede helft. Net als in de eerste helft, bleef NAC goed voetballen. Met mooi combinatiespel wist het kans op kans te creëren. Vijf minuten na aanvang van de tweede helft was het al raak voor de Bredanaren. Thomas Marijnissen zette de stand op 0-4. Enkele minuten later was het ook raak voor Rommens. Rai Vloet had het slotakkoord. Met zijn twee goals bepaalde hij de eindstand op 0-7.

Aanstaande maandag vertrekt NAC richting Bosschenhoofd voor een trainingskamp. Deze week zal worden afgesloten in Oud Gastel met een oefenwedstrijd tegen FC Volendam. Kaarten voor dit duel zijn te verkrijgen via www.samenvoornac.nl/tickets.

Foto's

Madese Boys - NAC Breda 17/18Madese Boys - NAC Breda 17/18Madese Boys - NAC Breda 17/18Madese Boys - NAC Breda 17/18
Madese Boys - NAC Breda 17/18 17 foto's 08 juli 2017 Bekijken
 
Wij komen uit in de: