bezig met laden...

Wedstrijden

05 JULI 2017 / 19:00
Vriendschappelijk
0
8

NAC Breda

s.v. S.A.B. Breda

Voorbeschouwing

In voorbereiding op het seizoen 2017/2018 oefent NAC op woensdag 8 juli tegen s.v. SAB. Deze wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark Ruitersboslaan in Breda en begint om 19:00 uur.

Voor deze wedstrijd gelden de volgende prijzen:

- Volwassene: €10
- Tot 16 jaar: €7,50

Bestel hier je kaarten voor de oefenwedstrijd s.v. SAB - NAC!

Wedstrijdverslag

Grote overwinning voor NAC bij SAB

NAC heeft vanavond ook het tweede oefenduel weten te winnen. Met 0-8 was de ploeg van trainer Stijn Vreven zoals verwacht veel te sterk voor SAB. Adarabioyo, Garcia, Vloet, Loshi (3x) en Snepvangers (2) maakten de doelpunten voor NAC. 

Ten opzichte van afgelopen zaterdag stonden er elf andere namen in de basis. Zo maakte Rai Vloet niet alleen zijn eerste goal, maar ook zijn eerste minuten. Daarnaast speelden Manu Garcia en Menno Koch hun eerste wedstrijd na hun terugkeer bij NAC.

NAC wilde koste wat kost de bal in bezit houden in de eerste helft. Zodra er balverlies was, werd dit eigenlijk direct hersteld, om de bal vervolgens weer snel rond te laten gaan. Door het scherpe begin kreeg NAC in de beginfase gelijk al wat kansen. Zo was Garcia dichtbij een doelpunt en ook Vloet had een mogelijkheid op de openingsgoal, maar hij mikte net naast. In de negende minuut was het wel raak. Goed voorbereidend werk van Feyo Glim leidde de goal in. Na een voorzet vanaf de rechterflank bleef de bal in het zestienmetergebied hangen en kwam voor de voeten van Fisayo Adarabioyo. Die wist wel raad met deze kans en maakte de eerste goal van de avond. Luttele minuten later zette ook Garcia zichzelf op het scorebord na een schitterende steekpass van Thomas Marijnissen. Ook Rai Vloet wist nog voor rust zijn officieuze debuut te bekronen met een doelpunt. Hij ging de een-twee aan met Garcia en oog in oog met de keeper schoof de nieuweling de bal in de verre hoek binnen. 

In de tweede helft stonden er tien nieuwe namen op het veld. Alleen keeper Andries Noppert bleef staan. Trainer Stijn Vreven gaf daarmee in de tweede helft een aantal spelers uit de jeugdopleiding de kans om zich eens te laten zien en hun officieuze debuut in het eerste elftal te maken. Jerimo van den Bempt, Jules Molenschot, Jethro Mashart, Marwin Reuvers, Freek van Gestel, Skender Loshi en Sjaak Kuiper maakten hun eerste meters in het eerste elftal van NAC. Diego Snepvangers, Daan Klomp en Jerzy Vermeeren maakten voor de tweede keer dit seizoen minuten. Later in de tweede helft maakte ook Julian Boeren zijn officieuze debuut. Naast Boeren kwam toen ook Bradley Vliet in het veld. 

Invaller Skender Loshi liet zich in de tweede helft gelijk zien. Twee minuten na zijn entree maakt hij zijn eerste goal van de avond na een knappe steekpass van Jerzy Vermeeren. De mooiste goal van de avond moest toen nog komen. Diego Snepvangers schoot namelijk van 25 meter de bal diagonaal in de bovenhoek. Hij zette daarmee de stand op 0-5. Snepvangers liet tien minuten later weer zien dat hij een goed schot in de benen heeft. Met een goed binnengeschoten vrije trap tekende hij voor de 0-6. Met nog twee goals in twee minuten bepaalde Loshi de eindstand uiteindelijk op 0-8.  

Over drie dagen speelt NAC alweer de volgende wedstrijd in de voorbereiding. De Parel van het Zuiden neemt het dan op tegen Madese Boys op Sportpark De Schietberg in Made. Het duel begint om 17.00 uur. Kaarten zijn alleen aan de kassa nog verkrijgbaar. 

Opstelling eerste helft:
Noppert, Glim, Koch, Damen, Stans, Vermeer, Nijholt, Vloet, Marijnissen, Garcia, Adarabioyo

Opstelling tweede helft:
Noppert, Van den Bempt (’75 Boeren), Klomp, Molenschot, Mashart, Reuvers, Snepvangers, van Gestel, Loshi, Kuiper, Vermeeren(’75 Vliet).

Foto's

SV SAB - NAC BredaSV SAB - NAC BredaSV SAB - NAC BredaSV SAB - NAC Breda
SV SAB - NAC Breda 14 foto's 05 juli 2017 Bekijken
 
Wij komen uit in de: