bezig met laden...

Wedstrijden

12 AUGUSTUS 2017 / 20:45
Eredivisie
4
1

NAC Breda

Vitesse

Voorbeschouwing

Voorverkoopinfo Vitesse - NAC Breda

Vitesse - NAC Breda

 

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: Vitesse - NAC Breda
Speeldatum: 12-08-2017
Aanvangstijd: 20:45 uur
Locatie: GelreDome, Arnhem
Competitie: Eredivisie
Vervoersregeling: Auto- en buscombi. NAC verkoopt 240 kaarten voor de autocombi. Kaarten voor de buscombi worden verkocht via de Supportersvereniging (760): www.NAC-supver.nl.

Voor de autocombi is het enkel toegestaan om met personenauto's af te reizen naar Arnhem. Dus niet met busjes. 
ClubCard-verplichting: Ja, om kaarten voor deze wedstrijd te kunnen kopen, heb je een seizoenkaart of een clubkaart nodig. Met deze kaart kun je één kaart kopen. Omwisselbiljetten staan op naam en zijn niet overdraagbaar. Let op: heb je meerdere seizoenkaart op dezelfde naam? Dan kun je voor uitwedstrijden maar één kaart kopen. Neem contact op met afdeling Ticketing.
Omwisselinformatie: Omwisselen voor de autocombi gebeurt bij de parkeerplaats 'De Keizer' langs de A27 bij hectometerpaal 25.0, tussen 19:00 en 19:30 uur.

Kaarten voor de buscombi worden omgewisseld in de bus.
Vertrektijd bussen De bussen vertrekken om 18:00 uur vanaf P5, de grote parkeerplaats naast het Rat Verlegh Stadion. Kijk voor meer informatie op www.NAC-supver.nl

 

Verkoopperiodes

  Start verkoop Einde verkoop
Uitkaart+: 22-07-17, 09:00 uur 23-07-17, 09:00 uur
Club van 1912-leden: 23-07-17, 09:00 uur 24-07-17, 09:00 uur
Internet Verkoop: 24-07-17, 09:00 uur 09-08-17, 14:00 uur
Kassa Verkoop: n.v.t. n.v.t.
S&I-desk Verkoop: 24-07-17, 13:00 uur 11-08-17, 17:00 uur


 

Vakken en prijzen

Autocombi (Uitkaart +) € 18,50
Autocombi (Club van 1912 + SCC) € 20,50
Buscombi SV Zie NAC-supver.nl


De prijs van het kaartje is als volgt opgebouwd:


Wedstrijdverslag

NAC heeft zaterdagavond het eerste eredivisieduel van het seizoen met 4-1 verloren van Vitesse. De ploeg uit Arnhem was een maatje te groot voor de Bredanaars. NAC begon niet goed aan de wedstrijd en keek na twee minuten al tegen een achterstand aan. Uiteindelijk kwamen er nog twee goals bij in de eerste helft en ging NAC de rust in met een 3-0 achterstand. In de tweede helft kwam NAC beter voor de dag en was het veelvuldig aan de bal. Dit balbezit leidde de goal in van Ambrose. Doelpuntenmakers voor Vitesse waren; Bruns, Linssen, Foor en Rashica. 

Trainer Stijn Vreven kon deze avond geen beroep doen op Fabian Sporkslede. De rechtervleugelverdediger raakte tijdens de laatste training licht geblesseerd aan zijn knie. De blessure zorgde er voor dat hij niet fit genoeg was om te spelen. Voor hem in de plaats stond James Horsfield.

Tijd om aan het Eredivisie niveau te wennen kreeg NAC niet. Vitesse greep NAC in de beginfase gelijk bij de strot. Dit leidde al in de tweede minuut van de wedstrijd tot een goal voor de Arnhemmers. Büttner kon aan de linkerkant combineren met Bryan Linssen, Büttner gaf scherp voor en Bruns tikte de bal binnen. De Bredanaars schudden de zenuwen daarna iets meer van zich af. Het bleef vanuit de organisatie voetballen en probeerden, ondanks de druk van Vitesse, rustig op te bouwen. Het kwam beter in de wedstrijd en probeerde een weg naar de goal te combineren.

In de 20e minuut was het echter weer raak voor Vitesse. Een halve voorzet kwam via de kluts voor de voeten van Linssen, die hem achter Noppert tikte. Hier bleef het niet bij. Nog eenmaal moest NAC een goal slikken in de eerste helft. In de 32e minuut kon Matavz een voorzet bij de eerste paal binnenkoppen. Op slag van rust kreeg NAC nog een kans om iets terug te doen. De bal kwam voor de voeten van Manu García, die haalde vervolgens verwoestend uit, maar Pasveer kon nog net redding brengen. De ruststand was daardoor 3-0.

In de rust greep trainer Stijn Vreven in en liet Arno Verschueren en Giovanni Korte achter in de kleedkamer. Voor hen in de plaats kwamen Karol Mets en Paolo Fernandes. NAC begon de tweede helft beduidend beter dan de eerste. Het was meer in balbezit en vond telkens de vrije man. Al na een minuut spelen bereikte Thierry Ambrose ploeggenoot Manu Garcia, maar deze kon net niet uithalen. Ook invaller Fernandes liet zich gelijk gelden. Na tien minuten spelen in deze helft had hij keeper Remko Pasveer al twee keer tot een redding gedwongen. In de tweede helft ging het iets meer op en neer. NAC bood meer weerstand en dat leverde in de 69e minuut een mooie goal op van Thierry Ambrose. Spanjaard García vond met zijn voorzet het hoofd van Ambrose bij de tweede paal. Die kopte zeer behendig, tegendraads binnen.

Net op het moment dat NAC nog beter in de wedstrijd kwam en meer en meer aandrong bij Vitesse, viel de goal aan de andere kant. Na een corner van NAC kon Vitesse uitbreken. De bal kwam bij Rashica terecht, die kon naar binnen trekken en schoot de bal vervolgens laag in de hoek. Via de binnenkant van de paal belande de bal achter Andries Noppert. Met deze goal tekende Rashica voor de einduitslag van 4-1. 

Volgende week neemt NAC het thuis op tegen PSV. Voor deze wedstrijd zijn nog enkele kaarten te verkrijgen via www.nactickets.nl
 

Karakteristieken

Opstellingen

Vitesse:
Pasveer, Dabo, Kruiswijk('82 Miazga), Kashia, Büttner, Serero, Bruns(’72 Colkett), Foor, Linssen, Rashica, Matavz('77 Castaignos)

NAC Breda
Noppert, Horsfield, Koch, Mari, Angelino, El Allouchi('74 Agyepong) , Verschueren (’46 Mets), Vloet, Korte (’46 Fernandes), Ambrose, García

Scoreverloop
1-0 '2 Bruns 
2-0 ’20 Linssen
3-0 ’23 Foor
3-1 ’69 Ambrose 
4-1 '77 Rashica

Gele kaarten
NAC Breda: ’25 Rai Vloet
Vitesse: -

Foto's

Vitesse - NAC Breda (17/18)Vitesse - NAC Breda (17/18)Vitesse - NAC Breda (17/18)Vitesse - NAC Breda (17/18)
Vitesse - NAC Breda (17/18) 13 foto's 12 augustus 2017 Bekijken
 
Wij komen uit in de: