bezig met laden...

Wedstrijden

20 AUGUSTUS 2017 / 16:45
Eredivisie
1
4

NAC Breda

PSV

Voorbeschouwing

Voorverkoopinfo NAC Breda - PSV Eindhoven

 

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: NAC Breda - PSV Eindhoven
Speeldatum: 20-08-2017
Aanvangstijd: 16:45u
Locatie: Rat Verlegh Stadion
Competitie: Eredivisie
ClubCard-verplichting: Deze wedstrijd geldt er een ClubCard verplichting. Met een seizoenkaart kun je acht extra kaarten kopen, met een ClubCard vijf kaarten.
Openingstijd stadion: 15.15u
   

 

Verkoopperiodes

  Start verkoop Einde verkoop
Internet Verkoop: 25-07-17, 09:00 uur 20-08-17, 14:45 uur
S&I-desk Verkoop: 25-07-17, 13:00 uur 20-08-17, 14:45 uur
Kassa Verkoop: 20-08-17, 14:45 uur 20-08-17, 16:45 uur

 

 

Kortingen

Jeugd: tot en met 17 jaar
Ouderen: 65 jaar of ouder


STEUN NAC IN HET RAT VERLEGH STADION EN BESTEL VANDAAG NOG ONLINE JE KAART VOOR DEZE WEDSTRIJD
 

Wedstrijdverslag

NAC heeft in een uitverkocht Rat Verlegh Stadion met 1-4 verloren van PSV. In de eerste helft was het PSV dat als eerst op voorsprong kwam door een doelpunt van Bergwijn. Later in de eerste helft zette Ambrose de stand weer op 1-1 uit een penalty. In de tweede helft scoorde Marco van Ginkel uit een corner, Lozano met een afstandsschot en Hendrix met een lage schuiver nog voor de Eindhovenaren.

NAC kwam in de eerste helft erg fris voor de dag. De Parel van het Zuiden was veel in balbezit. Ondanks dat soms de onrust wat in de ploeg sloop kon het de Eindhovenaren goed van het doel afhouden. De eerste kansjes van de wedstrijd waren voor NAC. Tot grote dreiging konden de Bredanaars in de eerste helft nog niet komen. De eerste echte mogelijkheid voor PSV leverde gelijk een goal op. Bergwijn kreeg de bal tegen hem aangekopt en kon vervolgens van dichtbij binnenschieten. NAC bleef ook na de tegengoal goed voetballen en zat de tegenstander goed op de huid. In de 40e minuut kwam Thierry Ambrose gevaarlijk door in het zestienmetergebied van de Eindhovenaren. Op het moment dat Ambrose de actie wilde maken, werd hij naar beneden getrokken. Het uitverkochte Rat Verlegh Stadion schreeuwde om een penalty en kreeg deze ook. Ambrose legde de bal zelf op de stip en schoot fantastisch binnen. De Franse spits zorgde met deze goal voor de ruststand van: 1-1.

In de tweede helft bleef NAC, de Eindhovenaren op de huid zitten. In ieder duel zat NAC er fel bovenop en dit leverde veel balbezit op. Toch waren de eerste kansen van de tweede helft voor de Eindhovenaren. Zo kon Hendrix een afvallende bal van net buiten de zestien op het doel van Andries Noppert afvuren, maar laatstgenoemde redde met een mooie zweefduik. Na een uur spelen kreeg PSV opnieuw een corner. Het hoofd van Marco van Ginkel werd gevonden en hij kopte tegendraads binnen. Nog geen minuut na de tegengoal kreeg Angelino de kans op gelijkmaker. Mounir El Allouchi verlengde de bal met een schitterende lob op Angelino, maar de Spaanse linksback schoot in de handen van Jeroen Zoet. Na 68 minuten spelen verloor NAC de bal op het middenveld en schoof deze in de voeten van Lozano. De Mexicaan nam de bal mee en schoot van buiten de zestien hard in het doel van Noppert. Het slotakkoord van de wedstrijd was voor Hendrix die de eindstand op 1-4 zette.

Aanstaande vrijdag speelt NAC wederom een thuiswedstrijd. Dan komt Sparta Rotterdam op bezoek voor een Avondje NAC. Kaarten zijn te verkrijgen via www.nactickets.nl.  

Karakteristieken

Opstellingen

NAC Breda:
Noppert,  Horsfield(’78 Mets), Koch, Mari, Angelino, Verschueren, El Allouchi(’73 Korte), Vloet, Garcia, Ambrose en Fernandes(’68 Agyepong).

PSV Eindhoven:
Zoet, Arias, Luckassen, Isimat-Mirin, Paal, Hendrix, van Ginkel, Pereiro(’58 de Jong), Bergwijn(’73 Ramselaar), Locadia en Lozano.

Gele kaarten:
NAC Breda: Horsfield, El Allouchi en Mari
PSV Eindhoven: Bergwijn

Scoreverloop
0-1 ’18 Bergwijn
1-1 ’40 Ambrose
1-2 ’59 Van Ginkel
1-3 ’69 Lozano
1-4 ’87 Hendrix

Foto's

NAC - PSV (17/18)NAC - PSV (17/18)NAC - PSV (17/18)NAC - PSV (17/18)
NAC - PSV (17/18) 16 foto's 20 augustus 2017 Bekijken
 
Wij komen uit in de: