bezig met laden...

Wedstrijden

30 SEPTEMBER 2017 / 18:30
Eredivisie
0
1

NAC Breda

ADO Den Haag

Voorbeschouwing

Voorverkoopinfo NAC Breda - ADO Den Haag

 

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: NAC Breda - ADO Den Haag
Speeldatum: 30-09-2017
Aanvangstijd: 18:30u
Locatie: Rat Verlegh Stadion
Competitie: Eredivisie
ClubCard-verplichting: Deze wedstrijd geldt er een ClubCard verplichting. Seizoenkaarthouders kunnen acht extra kaarten kopen, ClubCard-houders vijf.
Openingstijd stadion: 17:00u
   

 

Verkoopperiodes

  Start verkoop Einde verkoop
Club van 1912 exclusief: 13-09-17, 09:00 uur 14-09-17, 09:00 uur
Internet Verkoop: 14-09-17, 09:00 uur 30-09-17, 15:00 uur
S&I-desk Verkoop: 14-09-17, 13:00 uur 30-09-17, 16:30 uur
Kassa Verkoop: 30-09-17, 16:30 uur 30-09-17, 18:30 uur

 

 

Kortingen

Jeugd: tot en met 17 jaar
Ouderen: 65 jaar of ouder


STEUN NAC IN HET RAT VERLEGH STADION EN BESTEL VANDAAG NOG ONLINE JE KAART VOOR DEZE WEDSTRIJD
 

Wedstrijdverslag

NAC heeft vanavond in eigen huis met 0-1 verloren van ADO Den Haag. Na een doelpuntloze eerste helft in het uiverkochte Rat Verlegh Stadion, waarin de ploeg uit Breda domineerde, was het uiteindelijk de ploeg uit Den Haag die na rust het net wist te vinden. Tom Beugelsdijk schoot uit een corner bij de tweede paal raak.

NAC begon de wedstrijd, zoals we dit seizoen gewend zijn, fel. Onder aanmoediging van het felle thuispubliek koos het elftal van Stijn Vreven de aanval. Binnen tien minuten leidde dit tot de eerste grote kans van NAC. Mounir El Allouchi krulde de bal richting de kruising, maar via lat en paal ging de bal niet over de lijn. In de rebound wist ook Giovanni Korte niet te scoren: ook hij raakte de paal. Dat NAC een geduchte tegenstander trof met ADO bleek niet veel later. Na een dominante fase van NAC ging het spel wat meer op en neer en ook de Hofstedelingen klopten op de deur via Édouard Duplan en Sheraldo Becker. 

Het tweede gedeelte van de eerste helft domineerde NAC opnieuw. Onder anderen Giovanni Korte en Manu García kwamen een aantal keer gevaarlijk in het doelgebied van ADO, maar een doelpunt bleef uit. De ploeg uit Den Haag werd terug gedrongen op eigen helft en moest een aantal keer aan de noodrem trekken. Scheidsrechter Siemen Mulder trok in de 25ste  minuut dan ook de eerste gele kaart voor ADO-speler Aaron Meijers. ADO wist vervolgens wat kleine kansen te creëren, maar doelman Mark Birighitti wist in de eerste helft zijn doel schoon te houden. 

Vlak na rust kreeg NAC de uitgelezen kans om op 1-0 te komen. Ambrose speelde zich knap vrij na een goede actie, maar stuitte op doelman Robert Zwinkels. In de rebound wisten daarna ook Giovanni Korte en Arno Verschueren het net niet te bollen. NAC sneed nog een aantal keer goed door de verdediging van ADO, maar de Bredanaars misten in de afronding geluk en precisie. Het spel golfde na rust op en neer. Dit leidde echter niet tot grote kansen.

Het grootste gevaar kwam na drie kwartier spelen, toen Erik Falkenburg de bal op de lat werkte. ADO drong aan en wist uiteindelijk op voorsprong te komen. Een korte corner kwam bij de tweede paal voor de voeten van Tom Beugelsdijk, die al vallend de bal binnen schoot: 0-1. NAC ging in de laatste minuten op zoek naar de gelijkmaker, maar deze bleef uit. ADO behielfd de voorsprong en keerde met de punten terug naar Den Haag.

Door de interlandperiode komt de Parel van het Zuiden volgende week niet in actie. De week erop, op zaterdag 14 oktobober, neemt NAC het in Kerkrade op tegen Roda JC. Voor deze wedstrijd nog kaarten te verkrijgen. Kijk voor tickets op www.NACtickets.nl

Karakteristieken

Opstellingen
NAC Breda: Birighitti, Horsfield ('87 Enevoldsen), Koch, Marí, Angelino, Verschueren (’82 Sprangers), Mets, García, Korte (’76 Fernandes), Ambrose en El Allouchi.

ADO Den Haag: Zwinkels, Ebuehi, Beugelsdijk, Kanon, Meijers, Bakker, El Khayati, Immers, Becker (’67 Hooi), Johnsen (’46 Falkenburg) en Duplan (’76 Lorenzen).

Gele kaarten
NAC Breda: Mets, Verschueren, Marí
ADO Den Haag: Meijers, Ebuehi 

Rode kaarten
NAC Breda:
ADO Den Haag:

Scoreverloop
’80 0-1 Beugelsdijk

Foto's

NAC - ADO Den Haag (17/18)NAC - ADO Den Haag (17/18)NAC - ADO Den Haag (17/18)NAC - ADO Den Haag (17/18)
NAC - ADO Den Haag (17/18) 16 foto's 30 september 2017 Bekijken
 
Wij komen uit in de: