bezig met laden...

Wedstrijden

16 DECEMBER 2017 / 18:30
Eredivisie
1
0

NAC Breda

sc Heerenveen

Voorbeschouwing

Voorverkoopinfo sc Heerenveen - NAC Breda

sc Heerenveen - NAC Breda

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: sc Heerenveen - NAC Breda
Speeldatum: 16-12-2017
Aanvangstijd: 18:30 uur
Locatie: Abe Lenstra Stadion, Heerenveen
Competitie: Eredivisie
Vervoersregeling: Eigen vervoer. NAC verkoopt 950 kaarten voor deze wedstrijd, die op eigen vervoer (auto of taxibusje) kan worden bezocht. De overige kaarten worden verkocht door de NAC Supportersvereniging (250, via NAC-supver.nl).
ClubCard-verplichting: Ja, om kaarten voor deze wedstrijd te kunnen kopen, heb je een seizoenkaart of een clubkaart nodig. Met deze kaart kun je één kaart kopen. Omwisselbiljetten staan op naam en zijn niet overdraagbaar. Let op: heb je meerdere seizoenkaart op dezelfde naam? Dan kun je voor uitwedstrijden maar één kaart kopen. Neem contact op met afdeling Ticketing.
Omwisselinformatie: Kaarten die via NAC worden verkocht, kunnen worden omgewisseld achter het uitvak. Let op: het is niet toegestaan om in het centrum van Heerenveen te komen voor deze wedstrijd. Verzamelen kan bij Café de Knyp in De Knipe vanaf 16:00 uur. Hier vind je een routebeschrijving voor de reis naar het Abe Lenstra Stadion.

Kaarten voor de buscombi worden omgewisseld in de bus.
Vertrektijd bussen De vertrektijd van de bussen wordt bekend gemaakt via NAC-supver.nl

 

Verkoopperiodes

  Start verkoop Einde verkoop
Uitkaart+: 02-12-17, 09:00 uur 03-12-17, 09:00 uur
Club van 1912-leden: 03-12-17, 09:00 uur 04-12-17, 09:00 uur
(S)CC: 04-12-17, 09:00 uur 12-12-17, 14:00 uur
Kassa Verkoop: n.v.t. n.v.t.
S&I-desk Verkoop: 04-12-17, 13:00 uur 14-12-17, 17:00 uur


 

Vakken en prijzen

Kaart Uitkaart+ € 21,50
Club van 1912 + (S)CC € 23,50


De prijs van het kaartje is als volgt opgebouwd:


Wedstrijdverslag

NAC heeft de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen in Friesland met 1-0 verloren. In de tweede helft zorgde Pelle van Amersfoort voor het enige doelpunt van de wedstrijd.

Het was in de eerste fase van de wedstrijd zoeken voor de Bredanaars. sc Heerenveen begon in het Abe Lenstra Stadion, waar het publiek goed gemutst achter de thuisploeg ging staan, sterk aan de wedstrijd. De eerste grote kans voor de wedstrijd was dan ook voor de Friezen, die na een indraaiende corner de bal op de paal zagen belanden. De ploeg van Stijn Vreven was dus gewaarschuwd. De wedstrijd veranderde in een schaakspel, waarbij beide ploegen zochten naar elkaars zwakke plekken. De ploeg van Jurgen Streppel liet het initiatief aan de bezoekers die de bal rond lieten gaan op zoek naar een gaatje in de Friese verdediging.

NAC wist in de 27e minuut voor het eerste gevaar te stichten voor de goal van Warner Hahn, maar Rai Vloet stond helaas buitenspel. Niet veel later was er aan de andere kant een grote kans voor rechtsback Denzel Dumfries. Zijn kopbal werd echter knap uit het doel getikt door Mark Birighitti. De grootste kans van de eerste helft was voor opnieuw Vloet, na een vloeiende aanval op links. Zijn schot werd achter geblokt door een verdediger van Heerenveen. Het laatste wapenfeit van de eerste helft was van de thuisploeg, toen Michel Vlap mocht uithalen. Fabian Sporkslede stond gelukkig op de goede plek om de bal van de lijn te tikken.

Beide ploegen begonnen zonder wissels aan de tweede helft. De eerste kans was vervolgens voor de Parel van het Zuiden, maar Mounir El Allouchi zag zijn afstandsschot over het doel gaan. Niet veel later was het de thuisploeg die het Abe Lenstra Stadion liet juichen. Pelle van Amersfoort maakte dankbaar gebruik van een verkeerde breedtepass van El Allouchi, waarna hij Birighitti kansloos liet (1-0).

De ploeg van Vreven had het de periode na de tegengoal kort lastig, maar herpakte zich en zocht naar de gelijkmaker. Via een schot uit de draai van Thomas Enevoldsen en een kopbal van Rai Vloet was het hier dichtbij, maar Hahn stond meerdere malen op de goede plek. Het lukte De Parel van het Zuiden hierna niet meer om tot scoren te komen, waardoor het ongelukkig onderuit gaat in Friesland.

Volgende week zaterdag speelt NAC haar laatste Avondje NAC van 2017. In het Rat Verlegh Stadion komt op 23 december FC Utrecht op bezoek. Deze wedstrijd begint om 18:30 uur. Aanwezig zijn bij deze laatste thuiswedstrijd voor de winterstop? Ga naar www.NACtickets.nl of kom langs bij de Service- & Informatiedesk.


Statistieken

Opstellingen
sc Heerenveen: Hahn, Dumfries, Høegh, Pierie, Schmidt, Kobayashi ('88 Naess), Schaars, Thorsby, Vlap ('71 Rojas), Van Amersfoort, Veerman ('90 Ghoochannejhad)

NAC Breda: Birighitti, Sporkslede, Meijers, Marí, Angelino, Nijholt ('80 Sprangers), Vloet, García, Korte ('67 Fernandes), Ambrose ('57 Enevoldsen), El Allouchi


Gele kaarten
sc Heerenveen: Schmidt
NAC Breda: -

Scoreverloop
'55 1-0 Pelle van Amersfoort

Foto's

SC Heerenveen - NAC (17/18)SC Heerenveen - NAC (17/18)SC Heerenveen - NAC (17/18)SC Heerenveen - NAC (17/18)
SC Heerenveen - NAC (17/18) 22 foto's 16 december 2017 Bekijken
 
Wij komen uit in de: