bezig met laden...

Wedstrijden

20 JANUARI 2018 / 19:45
Eredivisie
1
0

NAC Breda

PEC Zwolle

Voorbeschouwing

Voorverkoopinfo PEC Zwolle - NAC Breda

PEC Zwolle - NAC Breda

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: PEC Zwolle - NAC Breda
Speeldatum: 20-01-2018
Aanvangstijd: 19:45 uur
Locatie: MAC3PARK Stadion, Zwolle
Competitie: Eredivisie
Vervoersregeling: Auto- en buscombi. NAC verkoopt 350 kaarten voor de autocombi naar deze wedstrijd. De overige kaarten worden verkocht door de NAC Supportersvereniging (150, via NAC-supver.nl).
ClubCard-verplichting: Ja, om kaarten voor deze wedstrijd te kunnen kopen, heb je een seizoenkaart of een clubkaart nodig. Met deze kaart kun je één kaart kopen. Omwisselbiljetten staan op naam en zijn niet overdraagbaar. Let op: heb je meerdere seizoenkaart op dezelfde naam? Dan kun je voor uitwedstrijden maar één kaart kopen. Neem contact op met afdeling Ticketing.
Omwisselinformatie: Kaarten die via NAC worden verkocht, kunnen worden omgewisseld bij de parkeerplaats Strand Horst langs de A28, tussen 18:15 en 18:45 uur.

Kaarten voor de buscombi worden omgewisseld in de bus.
Vertrektijd bussen De vertrektijd van de bussen wordt bekend gemaakt via NAC-supver.nl

 

Verkoopperiodes

  Start verkoop Einde verkoop
Uitkaart+: 03-01-18, 09:00 uur 04-01-18, 09:00 uur
Club van 1912-leden: 04-01-18, 09:00 uur 05-01-18, 09:00 uur
(S)CC: 05-01-18, 09:00 uur 16-01-18, 14:00 uur
Kassa Verkoop: n.v.t. n.v.t.
S&I-desk Verkoop: 05-01-18, 13:00 uur 18-01-18, 17:00 uur


 

Vakken en prijzen

Uitkaart+ (autocombi) € 11,50
Club van 1912 + (S)CC (autocombi) € 13,50
Buscombi Zie NAC-supver.nl


De prijs van het kaartje is als volgt opgebouwd:


Wedstrijdverslag

NAC Breda is 2018 begonnen met een verliespartij tegen PEC Zwolle. De geel-zwarten keken in Zwolle al vroeg tegen een 1-0 achterstand aan en dat werd uiteindelijk ook de eindstand. Stijn Vreven bekeek de wedstrijd vanaf de tribune, hij zit een schorsing uit van drie wedstrijden (waarvan een voorwaardelijk). Zoals altijd werd de Parel van het Zuiden 90 minuten lang gesteund door een goed gevuld uitvak.

Thierry Ambrose stond aan de aftrap van de eerste wedstrijd na de winterstop. NAC stond in Zwolle een pittige klus te wachten met PEC als huidige nummer vier van de ranglijst. Na ruim anderhalve minuut kwam de thuisploeg al op voorsprong dankzij een afstandsschot van Younes Mokhtar. De Blauwvingers probeerden vervolgens meerdere malen Birighitti uit, maar die hield daarbij stand. Het eerste gevaar van de wedstrijd voor NAC kwam via een voorzet van Giovanni Korte, maar doelman Diederik Boer wist de bal net voor de voeten van Thierry Ambrose weg te grissen. In de vijftiende minuut was daar ineens een lage voorzet van linksback Angeliño, waarna Sandler de bal bijna in eigen doel gleed. Spits Ambrose kopte vervolgens bij de corner over.

De ploeg van John van ’t Schip was op het kunstgras van het MAC³PARK Stadion voor rust duidelijk de bovenliggende partij en maakte het NAC moeilijk. Assistent-trainer Rob Penders, die bij de afwezigheid van Vreven de honneurs waarnam, zag zijn ploeg worstelen. Na een half uur spelen kregen de bezoekers wat meer grip op de wedstrijd, maar de kansen op een gelijkmaker bleven uit. Tot een minuut voor rust, toen Ambrose gevaarlijk in de zestien kwam na een pass van Manu Garcia, de spits schoot de bal echter in de handen van Boer.

Beide ploegen kwamen ongewijzigd uit de kleedkamer. De eerste grote kans van de tweede helft was voor NAC. Mounir El Allouchi schoot, na een voorzet van Giovanni Korte, van buiten de zestien op doel en zag doelman Boer knap redden. In de 53e minuut kwamen de Zwollenaren dichtbij de 2-0, maar Mokhtar schoot na een goede individuele actie de bal net naast. De bezoekers wisten na rust wel voor meer gevaar te zorgen. Zo kon Boer, na een goed uitgespeelde actie, net redden op een schot van Angelinõ en waren zijn voeten de redders in nood bij een schot van Fernandes. De gelijkmaker bleef echter uit voor NAC.

Zo eindigde de wedstrijd in Zwolle in 1-0 en keert NAC puntloos terug naar Breda. De eerstvolgende wedstrijd is op zaterdag 27 januari. Dan neemt de Parel van het Zuiden het in eigen huis op tegen VVV-Venlo tijdens het eerste Avondje NAC van 2018.

Statistieken


Opstellingen

NAC Breda: Birighitti, Sporkslede, Meijers, Marí, Angelino, Nijholt (Mets), Vloet (Sprangers), García, Korte
(Fernandes), Ambrose, El Allouchi

PEC Zwolle: Boer, Ehizibue, Marcellis, Sandler, Polen, Saymak, Dekker, Thomas, Namli, Ondaan (Nijland), MokhtarGele kaarten

NAC Breda: Fernandes

PEC Zwolle: Sandler


Rode kaarten

NAC Breda: -

PEC Zwolle:


Scoreverloop:

‘2 Mohktar
 
Wij komen uit in de: