bezig met laden...

Wedstrijden

07 FEBRUARI 2018 / 20:45
Eredivisie
6
1

NAC Breda

Heracles Almelo

Voorbeschouwing

Voorverkoopinfo NAC Breda - Heracles Almelo

Wedstrijdinformatie 

Wedstrijd: NAC Breda - Heracles Almelo
Speeldatum: 07-02-2018
Aanvangstijd: 20:45u
Locatie: Rat Verlegh Stadion
Competitie: Eredivisie
ClubCard-verplichting: Deze wedstrijd geldt er geen ClubCard verplichting. 
Openingstijd stadion: 18:45u
   

 

Verkoopperiodes

  Start verkoop Einde verkoop
Club van 1912 exclusief: 24-01-18, 09:00 uur 25-01-18, 09:00 uur
Internet Verkoop: 25-01-18, 09:00 uur 07-02-18, 15:00 uur
S&I-desk Verkoop: 25-01-18, 13:00 uur 07-02-18, 17:00 uur
Kassa Verkoop*: 07-02-18, 18:45 uur 07-02-18, 20:45 uur

 
(*) Er is alleen kassaverkoop als de wedstrijd op die dag nog niet is uitverkocht.

Alaaf!
Warmdraaien voor carnaval doe je bij NAC - Heracles! Vanaf €11,11 heb je al kaarten voor deze wedstrijd (voor de vakken F1, F2, F8 en F9). Kaarten zijn zoals altijd verkrijgbaar via NACtickets.nl en de S&I-desk.

 

Kortingen

Jeugd: tot en met 17 jaar
Ouderen: 65 jaar of ouder


STEUN NAC IN HET RAT VERLEGH STADION EN BESTEL VANDAAG NOG ONLINE JE KAART VOOR DEZE WEDSTRIJD
 

Wedstrijdverslag

NAC heeft zichzelf vanavond eindelijk weer eens weten te belonen met drie punten. De Parel van het Zuiden nam het tijdens het Avondje NAC op tegen Heracles Almelo en won het doelpuntrijke duel met 6-1. Daarmee zijn de eerste punten van 2018 binnen. 

Met de wedstrijd tegen Ajax van afgelopen zondag in het kielzog, was vanavond om 20:45 de aftrap in het Rat Verlegh Stadion. Aan de vooravond van Carnaval ging NAC vanaf de eerste minuut op jacht naar de drie punten. Waar het in de Amsterdam Arena al binnen zes minuten het doel vond via Thierry Ambrose, was het ditmaal in de vierde minuut van het Avondje NAC al raak. Na een voorzet van Angeliño kon Rai Vloet bij de tweede paal de bal achter doelman Castro schieten en de stand op 1-0 brengen. De Heraclieden waren gewaarschuwd. De ploeg uit Almelo liet het er vervolgens niet bij zitten en kwam vrij vlot met een antwoord. In de twaalfde minuut moest doelman Marc Birighitti voor het eerst een redding verrichten na een inzet van Bradley Kuwas. Een minuut later was het wel raak. Na een voorzet was het Vincent Vermeij die voor de gelijkmaker tekende. 1-1. 

De toon van de avond leek daarmee gezet, er hingen doelpunten in de lucht. Beide ploegen gingen vervolgens op zoek naar de voorsprong en de Parel van het Zuiden trok daarbij aan het langste eind. Uit een corner stuitte Mitchell Te Vrede, die zijn eerste basisplaats kreeg van Stijn Vreven, in eerste instantie op een verdediger maar in tweede in tweede instantie was het Thierry Ambrose die zijn achtste doelpunt van het seizoen maakte. Hij bracht de stand op 2-1. Het wedstrijd tempo bleef vervolgens hoog maar de grote kansen bleven uit en zo ging NAC met een voorsprong richting de thee. 

Na rust bracht Vreven een wijziging aan in zijn elftal. Op het middenveld werd Gianluca Nijholt vervangen door nieuwkomer Lucas Schoofs. Beide elftallen hervatten de koers van voor rust en pakten het tempo meteen weer op. Manu Garcia begon op zijn beurt in de 49e minuut aan een solo, liet daarbij zowel het middenveld als de verdediging van Heracles achter zich en bekroonde zijn rush met een doelpunt. De geel-zwarten waren de bovenliggende partij en kregen via Ambrose een grote kans op de 4-1, zijn kopbal belandde echter op de kruising. De bezoekers bleven desondanks weerstand tonen en creëerden daarbij een aantal goede kansen, doelman Birighitti redde echter knap en wist een aansluitingstreffer te voorkomen. 

NAC liet er geen gras over groeien en bleef op jacht gaan naar een doelpunt, met Garcia als uitblinker op het middenveld. Heraclied Breukers kreeg dan ook zijn tweede gele kaart na een overtreding op de Spanjaard. De Almeloërs konden steeds moeilijker een vuist maken met tien man en de Parel van het Zuiden besloot er een schepje boven op te doen. In de 81e minuut tekende Mounir El Allouchi na een dribbel voor de 5-1 en twee minuten later was het Sadiq Umar die voor de 6-1 zorgde en daarmee zijn debuut een gouden randje gaf. Daar bleef het uiteindelijk bij, arbiter Blom floot voor het eindsignaal en daarmee sleepte NAC de eerste punten van 2018 binnen. 

Aanstaande zondag staat de ploeg van Stijn Vreven wederom een belangrijke wedstrijd te wachten. Om 14:30 is in Kralingen de aftrap van het uitduel tegen Excelsior Rotterdam. 

Statistieken 

Opstellingen

NAC: Birighitti, Mets, Verschueren (Sporkslede), El Allouchi, Ambrose, Vloet, García, Marí, Te Vrede (Umar), Nijholt (Schoofs), Angeliño

Heracles Almelo: Castro, Breukers, Pröpper, v.d. Buijs (Wuytens), Hardeveld (Baas), Niemeijer, Jakubiak, Monteiro, Kuwas, Vermeij, Peterson (Gladon)


Gele kaarten 
NAC: Verschueren, El Allouchi
Heracles Almelo: Monteiro, Breukers


Rode kaarten
NAC: 
Heracles Almelo: Breukers


Scoreverloop: '4 Vloet, '13 Vermeij, '18 Ambrose, '50 Garcia, '78 Te Vrede, '81 El Allouchi, '83 Umar

Foto's

NAC - Heracles 17/18NAC - Heracles 17/18NAC - Heracles 17/18NAC - Heracles 17/18
NAC - Heracles 17/18 18 foto's 07 februari 2018 Bekijken
 
Wij komen uit in de: