bezig met laden...

Wedstrijden

11 FEBRUARI 2018 / 14:30
Eredivisie
0
0

NAC Breda

Excelsior

Voorbeschouwing

Voorverkoopinfo Excelsior- NAC Breda

Excelsior - NAC Breda

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: Excelsior- NAC Breda
Speeldatum: 11-02-2018
Aanvangstijd: 14:30 uur
Locatie: Van Dongen & De Roo Stadion, Rotterdam
Competitie: Eredivisie
Vervoersregeling: Auto- en buscombi. NAC verkoopt 200 kaarten, 100 voor de autocombi en 100 voor de buscombi. De overige kaarten worden verkocht door de NAC Supportersvereniging (200, via NAC-supver.nl).
ClubCard-verplichting: Ja, om kaarten voor deze wedstrijd te kunnen kopen, heb je een seizoenkaart of een clubkaart nodig. Met deze kaart kun je één kaart kopen. Omwisselbiljetten staan op naam en zijn niet overdraagbaar. Let op: heb je meerdere seizoenkaart op dezelfde naam? Dan kun je voor uitwedstrijden maar één kaart kopen. Neem contact op met afdeling Ticketing.
Omwisselinformatie: Kaarten die via NAC worden verkocht, kunnen worden omgewisseld bij de parkeerplaats Zevenbergschenhoek langs de A16 bij Moerdijk tussen 13:15 en 13:45 uur.

Kaarten voor de buscombi worden omgewisseld in de bus.
Vertrektijd bussen De vertrektijd van de bussen wordt bekend gemaakt via NAC-supver.nl
Bijzonderheid Let op: carnavalskleding is uiteraard toegestaan in het uitvak, zolang je herkenbaar bent (geen maskers of overdadige schmink) en zolang je outfit geen scherpe attributen bevat of attributen die lijken op wapens.

 

Verkoopperiodes

  Start verkoop Einde verkoop
Uitkaart+: 28-01-18, 09:00 uur 29-01-18, 09:00 uur
Club van 1912-leden: 29-01-18, 09:00 uur 30-01-18, 09:00 uur
(S)CC: 30-01-18, 09:00 uur 06-02-18, 14:00 uur
Kassa Verkoop: n.v.t. n.v.t.
S&I-desk Verkoop: 30-01-18, 13:00 uur 08-02-18, 17:00 uur


 

Vakken en prijzen

Uitkaart+ (autocombi) € 18,50
Club van 1912 + (S)CC (autocombi) € 20,50
Uitkaart+ (buscombi) € 25,50
Club van 1912 + (S)CC (buscombi) € 27,50
Buscombi Zie NAC-supver.nl


De prijs van het kaartje is als volgt opgebouwd:


Wedstrijdverslag

NAC heeft op Carnavalszondag gelijkgespeeld tegen Excelsior. In Rotterdam eindigde het duel in een doelpuntloze 0-0. De formatie van Stijn Vreven houdt daarmee vier punten over aan het belangrijke tweeluik van de afgelopen week. 

In Kralingen, waar regen, hagel en zonneschijn zich beurtelings lieten zien, begon NAC met Nigel Bertrams in de goal. De keeper keerde terug in de basis na een schorsing van zes wedstrijden. Daarnaast maakte Gianluca Nijholt op het middenveld plaats voor Lucas Schoofs. 

De Parel van het Zuiden begon goed aan de wedstrijd en kreeg in de vierde minuut gelijk een grote kans via Angeliño, die zijn bal uiteindelijk via een verdediger net over het doel zag verdwijnen. Excelsior kwam kort daarna met een antwoord. Hicham Faik schoot van buiten de zestien op doel en raakte daarbij de paal. Beide ploegen kwamen dus goed uit de startblokken en zetten de jacht in naar de drie punten. De Kralingers waren in de veertiende minuut wederom dichtbij de 1-0. Het was nogmaals Faik die Bertrams uittestte met een afstandsschot, de doelman kon de bal echter klemvast pakken. 

Het aanvallende spel van NAC verzandde vervolgens en trainer Mitchel van der Gaag zag zijn ploeg domineren op het kunstgras. Dit was van korte duur en even leek het kruid voor beide partijen al verschoten waardoor de echte grote kansen uitbleven. Kort voor rust kreeg de wedstrijd weer het aanvallende gezicht van de eerste fase en was Mike van Duinen namens Excelsior dichtbij een doelpunt. Zijn schot werd op het nippertje geblokt. Ook de ‘geel-zwarten’, vandaag spelend in het groen met wit, lieten nog even van zich horen. Thierry Ambrose bereikte na een goede voorzet Mounir El Allouchi, maar die kopte net naast het doel van doelman Zwarthoed. Zo eindigde de eerste helft in 0-0. 

Na rust werd NAC vrijwel direct wakker geschud door de Kralingers. Na een voorzet kon Van Duinen bij de eerste paal binnenkoppen maar zijn doelpunt werd afgekeurd. NAC was gewaarschuwd en kreeg daarna via Ambrose direct een kans op de 0-1, maar een doelpunt bleef uit. In de 69e minuut werd El Allouchi vervangen door Thomas Agyepong, die daarmee terugkeerde na een lange afwezigheid vanwege een hamstringblessure. 

Met nog twintig minuten op de klok konden beide teams vervolgens geen vuist meer maken. De wedstrijd werd voornamelijk uitgevochten op het middenveld en op wat speldenprikken na, waren geen grote kansen te bespeuren in het Van Donge & De Roo Stadion. De teams waren duidelijk aan elkaar gewaagd en leken tevreden te zijn met een punt. Toch was daar kort voor het eindsignaal ineens aanvaller Van Duinen in de zestien van de Bredanaars, hij had de 1-0 op zijn schoen maar doelman Bertrams redde opnieuw knap en wist daarmee een doelpunt te voorkomen.

Zo bleef de stand 0-0 en keert NAC met een punt terug naar Breda. Volgende week zaterdag ontvangt de ploeg van Stijn Vreven in eigen huis AZ.

Statistieken: 

Opstellingen 
Excelsior: Zwarthoed, Mattheij, Karami, Burnet, Faes, Messaoud (Garcia), Faik, Bruins (Vermeulen), Koolwijk (Fortes), Van Duinen, Elbers

NAC Breda: Bertrams, Sporkslede, Angeliño, Marí, Mets, Schoofs, García, El Allouchi (Agyepong), Vloet, Te Vrede (Umar), Ambrose (Korte)

Gele kaarten: 
Excelsior: -

NAC Breda: Garcia, Mari

Rode kaarten: 
Excelsior: -

NAC Breda: -

Foto's

Excelsior - NAC 17/18Excelsior - NAC 17/18Excelsior - NAC 17/18Excelsior - NAC 17/18
Excelsior - NAC 17/18 11 foto's 11 februari 2018 Bekijken
 
Wij komen uit in de: