bezig met laden...

Wedstrijden

23 FEBRUARI 2018 / 20:00
Eredivisie
1
1

NAC Breda

FC Groningen

Voorbeschouwing

Voorverkoopinfo FC Groningen - NAC Breda

FC Groningen - NAC Breda

Wedstrijdinformatie

Wedstrijd: FC Groningen - NAC Breda
Speeldatum: 23-02-2018
Aanvangstijd: 20:00 uur
Locatie: NoordLease Stadion, Groningen
Competitie: Eredivisie
Vervoersregeling: Eigen vervoer en buscombi. NAC verkoopt 465 kaarten. De overige kaarten worden verkocht door de NAC Supportersvereniging (60, via NAC-supver.nl).
ClubCard-verplichting: Ja, om kaarten voor deze wedstrijd te kunnen kopen, heb je een seizoenkaart of een clubkaart nodig. Met deze kaart kun je één kaart kopen. Omwisselbiljetten staan op naam en zijn niet overdraagbaar. Let op: heb je meerdere seizoenkaart op dezelfde naam? Dan kun je voor uitwedstrijden maar één kaart kopen. Neem contact op met afdeling Ticketing.
Omwisselinformatie: Kaarten die via NAC worden gekocht, kunnen worden omgewisseld achter het uitvak van het NoordLease Stadion, parkeerplaats P4, vanaf 18:30 uur. Hier vind je een routebeschrijving.

Kaarten voor de buscombi worden omgewisseld in de bus.
Vertrektijd bussen De vertrektijd van de bussen wordt bekend gemaakt via NAC-supver.nl
Bijzonderheid Personenbusjes zijn toegestaan met een maximum van 9 personen per busje. Let op: het is niet toegestaan om met het openbaar vervoer naar Groningen te reizen.

Bij het omwisselen krijg je twee consumptiebonnen, te gebruiken in het uitvak van het NoordLease Stadion.

 

Verkoopperiodes

  Start verkoop Einde verkoop
Uitkaart+: 09-02-18, 09:00 uur 10-02-18, 09:00 uur
Club van 1912-leden: 10-02-18, 09:00 uur 11-02-18, 09:00 uur
(S)CC: 11-02-18, 09:00 uur 20-02-18, 13:00 uur
Kassa Verkoop: n.v.t. n.v.t.
S&I-desk Verkoop: 11-02-18, 13:00 uur 22-02-18, 17:00 uur


 

Vakken en prijzen

Uitkaart+ (eigen vervoer) € 5,70
Club van 1912 + (S)CC (eigen vervoer) € 7,70
Buscombi Zie NAC-supver.nl


De prijs van het kaartje is als volgt opgebouwd:


Wedstrijdverslag

NAC heeft het Eredivisieweekend in Groningen afgetrapt met een gelijkspel. De wedstrijd in het Noordlease Stadion eindigde, na een doelpuntloze eerste helft, in 1-1. Namens de Parel van het Zuiden scoorde Mitchell Te Vrede in de slotminuten. 

De aftrap van de wedstrijd kwam van de voet van Thomas Agyepong. De aanvaller kreeg voor het eerst na zijn blessureleed een basisplaats in de ploeg van Stijn Vreven. Daarnaast keerde aanvoerder Pablo Marí terug in het centrum van de verdediging na een schorsing en nam Fabian Sporkslede de positie van rechtsachter over van Arno Verschueren. In de ijzige kou was het balbezit in de beginfase van de wedstrijd voor NAC, maar kwam de eerste kans van de wedstrijd van de zijde van Groningen. Mahi schoot van binnen de zestien op de onderkant van de lat. De Bredanaars lieten de bal rondgaan, maar konden in eerste instantie moeilijk door de defensie van de Groningers snijden. 

Beide ploegen speelden behoudend en daardoor verstreek het eerste half uur van de wedstrijd met weinig spanning en sensatie. In de achtendertigste minuut kwam de eerste grote kans voor de Parel van het Zuiden. Agyepong kon ongestoord de zestien in dribbelen en afleggen op Mounir El Allouchi, die stuitte vervolgens op doelman Padt. Ook de tweede inzet van Mitchell Te Vrede werd gekeerd door de doelman. Niet veel later kwam Lucas Schoofs oog in oog met Padt. De Belg had de 0-1 op zijn schoen, maar het was opnieuw de keeper van FC Groningen die een voorsprong voor de geel-zwarten wist te voorkomen. In de 43e minuut kreeg de ploeg van Stijn Vreven wederom een kans, maar van buiten de zestien zag Agyepong zijn schot op de lat eindigen. Zo bleef het de eerste helft 0-0.    

De teams kwamen na rust fel uit de startblokken en een paar minuten na rust was het opnieuw Agyepong die de 0-1 in de benen had. Uit een counter kon de Ghanees alleen op doelman Padt af, die voor de derde maal op rij een doelpunt wist te voorkomen. De Groningers kregen vervolgens op hun beurt kansen via Bacuna en Mahi, maar keeper Bertrams kon redden. Uiteindelijk was het bij de derde keer wel raak voor de Groningers. Vanuit de counter ging de bal er na een voorzet via de heup van Pablo Marí in. 

Waar NAC in eerste instantie de wedstrijd onder controle leek te hebben, verloor het na de tegengoal grip. De thuisploeg werd sterker en raakte in de 77e minuut na een inzet van Van Weert de paal. In de 82e minuut raakten de Groningers nogmaals het houtwerk toen Doan op de lat schoot en daarmee bleef NAC kans houden op de gelijkmaker. De Bredanaars herpakten zich vervolgens en gingen dan ook opzoek naar de aansluitingstreffer. Die kwam er uiteindelijk via Mitchell Te Vrede. De spits stuitte in eerste instantie nog op Padt, maar krulde de bal daarna met links beheerst binnen: 1-1. Daar bleef het uiteindelijk ook bij in het noorden, ondanks een spannende slotfase aan beide kanten. 

Statistieken 

Opstellingen 

FC Groningen: Padt, Te Wierik, Memisevic, Bacuna, Mahi, Drost (Hrustic) Weert, Nieff, Warmerdam, Doan, Van de Looi

NAC: Bertrams, Sporkslede, Mets, Marí, Angeliño, Schoofs (Vloet), El Allouchi, Garcia, Agyepong (Umar), Te Vrede, Ambrose (Fernandes)

Gele kaarten: Vloet

Rode kaarten: -

Scoreverloop: 

'66 Mari (ed), '86 Te Vrede

Foto's

FC Groningen - NAC 17/18FC Groningen - NAC 17/18FC Groningen - NAC 17/18FC Groningen - NAC 17/18
FC Groningen - NAC 17/18 18 foto's 23 februari 2018 Bekijken
 
Wij komen uit in de: